AA Drink

AA Drink is misschien wel de meest bekende sportdrank op de Nederlandse markt. Wie heeft er geen kennis mee gemaakt in de diverse sportkantines van de sporthallen hockey-, voetbalvelden, tennisbanen of andere sportgelegenheid. Het sportmerk staat voornamelijk bekend om zijn Oranje sportdrank in het herkenbare flesje met oranje dop. Meer info...

Categories

    •    
162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
11%korting
Concentrated Iso Lemon
Concentrated Iso Lemon AA Drink
8.95 7.95
11%korting
Concentrated Isotone Drink
Concentrated Isotone Drink AA Drink
8.95 7.95
11%korting
Concentrated High Energy Drink
Concentrated High Energy Drink AA Drink
8.95 7.95
1 - 3 van 3Producten per pagina:


Waarom AA Drink? | Ontwikkeling AA Drink | AA Drink & Topsport

Waarom AA Drink?

AA Drink is van oudsher een merk dat zich richt op de sportdranken, maar desalniettemin zijn de Energy Gels inmiddels ook al ruim bekend en gewaardeerd door menig sporter. Bij AA Drink streven ze naar het maximaal ondersteunen van elke sporters zijn sportieve ambities, elk op zijn eigen niveau. De Sportdrank is de basis van een degelijk voedingsplan, waar AA Drink je nu kan voorzien voor de juiste drank op ieder moment vooraf, tijdens en na de fysieke inspanning. De Energy Gel is een perfecte aanvulling op de dranken en staan je bij in een juiste aanvulling van je energiereserves tijdens de lange duurinspanning.

Ontwikkeling AA Drink

De ontwikkeling heeft de afgelopen jaren niet geheel stil gezeten, waarmee een nieuwe drank in het assortiment is opgenomen. Dus naast de bijna traditionele Energy Drink, met veel koolhydraten, is er nu ook een pure Isotone drank. Deze drank sluit nauwer aan bij de wensen die de sporters hebben tijdens de inspanning.

De Gels zijn daarnaast verder ontwikkeld en gewijzigd van verpakking. De herkenbare draaidop heeft plaats gemaakt voor een sachet met scheurlint voor meer gebruiksgemak. En de samenstelling is aangepast naar de huidige maatstaven en innoviteiten.

AA Drink & Topsport

Waar je AA Drink veelal tegen komt op de sportverenigingen en tankstations laten ze hun merkook veelvuldig terug zien binnen de topsport. Bekende atleten als Epke Zonderland, Daphne Schippers, maar ook topploegen als Delta Cycling en diverse toonaangevende cyclocrossploegen zijn gekoppeld aan het merk. Daarnaast zijn ze bij AA Drink al jaar en dag partner van de Nederlandse Atletiek Unie en KNLTB (Tennisbond).