2+1 Gratis - Magnesium Liquid 3x25 mlAmacx

2+1 Gratis - Magnesium Liquid 3x25 ml 8 out of 10 1 user reviews.
Shop vandaag voor minimaal €55,- en profiteer van 5% extra korting* met code: GOFORIT5 (* muv 'altijd laag' producten)

Amacx – Amacx Magnesium Liquid 3x 25ml

Magnesium Liquid 3x25 ml voordelen:

 • 300 mg magnesium per ampul
 • 250 mg vitamine C per ampul
 • Zachte Orange smaak
 • 25 ml per ampul
 • 3 ampullen per verpakking

Amacx Magnesium Liquid

Magnesium is belangrijk voor het behoud van de normale spierfunctie/spieren.

Elke sporter verliest tijdens het sporten extra magnesium via zweet. Duursporters kunnen daarom baat hebben bij extra magnesium. Magnesium ondersteunt de energiestofwisseling, draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid/moeheid, helpt bij het handhaven van een goede elektrolytenbalans en is belangrijk voor het behoud van de normale spierfunctie/spieren.

Vitamine C ondersteunt het immuunsysteem tijdens en na een fysieke inspanning, bevordert de energiestofwisseling en heeft een gunstige invloed op de vermindering van vermoeidheid en moeheid.

Prijs en Kwaliteit

De kwaliteitsstandaard van Amacx is zeer hoog. Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd volgens de HACCP+ en GMP regelgeving. Dit zijn de hoogste standaards voor voedingssupplementen binnen Europa.Gluten én lactose vrij product
Samen met onze voedingsdeskundige hebben wij zorgvuldig uitgezocht welke producten zowel gluten als lactose vrij zijn. Bezoek onze gluten vrije pagina én onze lactose vrije pagina waar alles op één plek te vinden is. Alle gluten en lactose vrije producten zijn te herkennen aan het lactose/gluten vrije logo.

 Magnesium Liquid 3x 25 ml, Amacx, glutenvrij    Magnesium Liquid 3x 25 ml, Amacx, lactosevrij

Doordat AMACX label direct via duursport wordt geleverd aan de consument heeft Amacx geen last van dure promotiemiddelen en kostprijsverhogende tussenhandelaren. Dit prijsvoordeel delen wij graag met onze klanten, hierdoor betaal je een lagere prijs voor de hoogste kwaliteit.


Op zoek naar gedetailleerde productinformatie?
Product heeft een minimale THT van 06/2020
Niet geldig in combinatie met overige aanbiedingen / kortingsacties.
Één Deal betreft product van 1 smaak.
Combinatie van smaken en/of wisselen tussen producten binnen een 2+1 Gratis Deal niet mogelijk.2+1 Gratis - Magnesium Liquid 3x25 ml Rating: 8 out of 10 Pieter Oomens 2017-09-12
Pieter Oomens
Pieter Oomens 8
12 September 2017 on 17:37

Omdat ik regelmatig last heb van stramme spieren na intensief sporten (soms tegen kramp aan) ben ik wat gaan experimenteren met dit product. De inname van Magnesium Liquid voor het sporten (fietsen, hardlopen) lijkt bij mij het meeste effect te hebben. Ondanks dat ik zeker wel overtuigd ben van de werking van dit product, vind ik de prijs ervan aan de hoge kant.

Onze service

 • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
 • Gratis bezorging vanaf 50, -
 • Kado bij elke bestelling
 • Bereikbaar van 9:00-21:30 (ma-vrij)
 • Achteraf betalen mogelijk
 • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met