0

Creatine Hydrate 200 grAmacx

Stapelvoordeel! Shop vandaag voor minimaal €55,- en profiteer van 5% extra korting* met code: GOFORIT5 Ga je voor minimaal € 85,-? Profiteer van 8% extra korting* met code: GOFORIT8 (* muv 'altijd laag' producten)
9.95

Direct leverbaar

Amacx – Creatine Hydrate 200 gr

Creatine Hydrate 200 gr voordelen:

  • 100% pure vreatine monohydraat
  • Zonder toevoegingen
  • Neutraal van smaak
  • Draagt bij aam de toevoer van energie naar spieren

Creatine Hydrate

Creatine speelt een rol bij de ATP. ATP is de brandstof voor de spieren en voornamelijk bij korte krachtige inspanningen. Amacx Creatine Hydrate kan extra worden ingenomen als aanvulling van de creatine voorraden .

Hoe werkt creatine?
Als je creatine neemt wordt dit in het lichaam opgeslagen als creatine fosfaat. Het lichaam gebruikt creatine voor de vorming van ATP, een belangrijke energiebron voor de spieren.

Krachtbewegingen
Creatine wordt vooral gebruikt door sporters die explosieve krachtbewegingen ofwel de anaerobe inspanning verrichten. Tijdens een korte explosieve inspanning gebruikt het lichaam voornamelijk ATP als energiebron. Creatine speelt een rol bij de vorming van ATP.

Prijs en Kwaliteit

De kwaliteitsstandaard van Amacx is zeer hoog. Alle producten worden ontwikkeld en geproduceerd volgens de HACCP+ en GMP regelgeving. Dit zijn de hoogste standaards voor voedingssupplementen binnen Europa.Lactose vrij product
Samen met onze voedingsdeskundige hebben wij zorgvuldig uitgezocht welke producten lactose vrij zijn. Bezoek onze lactose vrije pagina waar alles op één plek te vinden is. Alle lactose vrije producten zijn te herkennen aan het lactose vrije logo.

 Creatine Hydrate 200 gr, Amacx, lactosevrijDoordat AMACX label direct via duursport wordt geleverd aan de consument heeft Amacx geen last van dure promotiemiddelen en kostprijsverhogende tussenhandelaren. Dit prijsvoordeel delen wij graag met onze klanten, hierdoor betaal je een lagere prijs voor de hoogste kwaliteit.

Gebruik en dosering - Creatine Hydrate 200 gr

Gebruiksadvies van de Amacx Creatine Hydrate:
Meng 5 gram Creatine Hydrate (theelepeltje) met vruchtensap of water. Creatine wordt het beste opgenomen op een wat lege maag.

Opbouwdosering
De eerste 5 dagen is het noodzakelijk om een opbouwdosering te nemen. Neem daarom de eerste 5 dagen de totale dagdosering (5 gram) verspreid over 4 keer verdeeld over de dag.

Trainingsdagen
Neem 1 dosering 30 tot 45 minuten voor de training en 1 dosering direct na de training

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Heeft u vragen over de Amacx Creatine Hydrate? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Samenstelling - Creatine Hydrate 200 gr

Ingredienten van de Amacx Creatine Hydrate:
Gemicronisseerde Creatine monohydraat. Zuivere vorm van Creatine monohydrate. Dit product bevat geen hulpstoffen.

Voedingssupplement

Allergenen declaratie EU: Geen

Waarschuwing: De aanbevolen dagelijkse dosering niet overschrijden. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Een evenwichtige, gevarieerde voeding & gezonde leefstijl zijn belangrijk. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Onze service

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met