0

Mega DealAmacx

Mega Deal 10 out of 10 8 user reviews.
Stapelvoordeel! Shop vandaag voor minimaal €55,- en profiteer van 5% extra korting* met code: GOFORIT5 Ga je voor minimaal € 85,-? Profiteer van 8% extra korting* met code: GOFORIT8 (* muv 'altijd laag' producten)

Amacx - Mega Deal

Amacx Mega Deal inhoud (Let op: aangepast aantal bars/gels!):Ga jij dit seizoen serieus op pad tijdens diverse toertochten of ben je in voorbereiding op een fysieke uitdaging als Tour for Life, Duchenne Heroes, Giro di Kika, Alpe d'HuZes of een andere mooie tocht? De Amacx Mega Deal is dan jouw perfecte ondersteuning! De Mega Deal bevat de beste repen en kant-en-klare gels, de frisse Isotonic Sportdrink en de Recovery Drink.

  • Geschikt voor alle duursporten
  • Energy Bar, dé perfecte snack voor onderweg
  • Drink Gel, makkelijk in gebruik
  • Isotonic Sportdrink voor hydratatie & energievoorziening
  • Recovery Drink voor direct na de inspanning


Mega Deal Rating: 8 out of 10 Auke Jongbloed 2017-01-02
Auke Jongbloed
Auke Jongbloed 8
2 January 2017 on 09:38

Mooi pakket, alles zit er in. De repen zijn prima, gels goed opneembaar, sportdrank lekker en zorgt niet voor oprispingen. Enig nadeel is dat na een tijdje (3 maanden) de gels beginnen te lekken.

Mega Deal Rating: 10 out of 10 Wim Janssen 2016-05-13
Wim Janssen
Wim Janssen 10
13 May 2016 on 11:42

Hallo sporters,
ik rij tweemaal in de week een afstand van 50km op mijn mountainbike. Meestal eet ik na anderhalf uur een banaan en drink wat siroop vermengt met water. Desondanks krijg ik regelmatig kramp in mijn benen. Dit maakt dat ik na ben gaan denken over isotone en hypotone drankjes. Ik heb het Mega Deal Amacx pakket besteld en ontvangen. Ik merk echter dat ik wat onzeker ben over hoeveel ik tijdens het sporten moet gaan gebruiken en bel daarom naar Duursport en krijg direct contact. Al mijn vragen worden geduldig en uitgebreid beantwoord. Dergelijke klantvriendelijkheid zie je steeds minder bij andere webshops. Complimenten voor Duursport.

Mega Deal Rating: 10 out of 10 Alain 2016-01-03
Alain
Alain 10
3 January 2016 on 18:11

Perfect samengestelde pakket, met een goede dorstlesser, lekker energierepen en gels. Ook de recovery drank doet zijn werking om je energie niveau weer snel op peil te hebben.
De repen en gels zijn makkelijk mee te nemen en de dorstlesser zorgt ervoor dat ik geen hydratatie problemen heb waardoor ik altijd hoofdpijn had tegen het einde van de inspanning.
Top aanbieding !!

Mega Deal Rating: 10 out of 10 Rick van der Linden 2015-10-02
Rick van der Linden
Rick van der Linden 10
2 October 2015 on 18:21

De sportdrank van Amacx is een prima dorstlesser waarbij ook nog eens de benodigde voedingsstoffen worden aangevuld. De recovery drank vult na de inspanning de eiwitten weer snel aan waardoor kramp en spierpijn geen kans krijgen. Top producten en dus een aanrader voor iedere duursporter.

Mega Deal Rating: 10 out of 10 Jan Gulinck 2015-10-02
Jan Gulinck
Jan Gulinck 10
2 October 2015 on 18:19

Stop verder zoeken. Dit is een zeer goed product. Fietstochten van 150-180 km lijken moeiteloos te gaan. Bidon met 4 scheppen poeder, repen en voor later een gel. Perfect. Is de rit intens geweest dan is de recovery drink een weldoener. Drinkt makkelijk weg, bespoedigt je herstel. De prijs is bijna niet te geloven zo laag. Gebruik het al een aantal jaren en heb daarvoor redelijk wat uitgetest. Dit is een goed product voor een lage prijs.

Mega Deal Rating: 10 out of 10 tim roos 2015-10-02
tim roos
tim roos 10
2 October 2015 on 17:05

ideaal sportpakket voor korte duursporten en lange duursporten. Isotonic drink drinkt lekker weg, is niet superzoet en kan gebruikt worden als dorstlesser (24 g per 0,5 liter) of als energiebron (40 gram). De gelletjes drinken lekker weg, omdat ze tegenwoordig vloeibaarder zijn. De energierepen zij lekker (persoonlijk) en liggen mij niet zwaar op de maag. na het sporten lekker de recoverydrink om alle zouten en mineralen weer op te nemen met de daarbij benodigde eiwitten. Prijs/ kwalitiet is zeer goed. had hiervoor born, maar amacx is goedkoper

Mega Deal Rating: 10 out of 10 Anthony Knapen 2015-10-02
Anthony Knapen
Anthony Knapen 10
2 October 2015 on 12:35

na goede beoordelingen dit pakket besteld voor de oranjepeletontocht van zondag 27 september waar ik samen met mijn vrouw voor de eerste keer 165km heb gereden.
de smaken zijn prima en zowel de sportdrink als de repen en gels geven je voldoen energie om zo'n lange tocht te volbrengen, uiteraard wel als je op tijd eet en drinkt.
voordeel van de repen bovendien is dat ze niet zacht worden ondanks het lekkere zonnetje op de rug die dag.
De recovery drink is ook goed van smaak en een uitstekend begin van je herstel na zo'n lange rit.
voor een ieder die langere tochten gaat ondernemen kan ik dit pakket van harte aanbevelen..

Mega Deal Rating: 10 out of 10 Maarten van Rossum 2015-09-06
Maarten van Rossum
Maarten van Rossum 10
6 September 2015 on 23:41

Na verschillende merken uitgeprobeerd te hebben, is amacx voor mij een topper die ik graag aanbeveel. Vandaar ook voor de zomer dit pakket besteld en naar alle tevredenheid gebruikt. Een niet te zoete goed smakende sportdrank, die je ook prima als dorstlesser kunt gebruiken. Lekkere energierepen die tenminste niet smelten in de Franse zon, prima gel en een recovery drink die gewoon echt lekker smaakt en je na afloop zonder tegenzin drinkt en je herstel echt bevorderd.

Onze service

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met