NAZOMER DealAmacx

Shop vandaag voor minimaal €75,- en profiteer van 7,5% extra korting* met code: GOFORIT7 (* muv 'altijd laag' producten)

Amacx - NAZOMER Deal

Inhoud van de Amacx NAZOMER Deal:


Een isotone drank kan je gebruiken om te hydrateren tijdens je training. Wanneer je extra behoefte hebt aan vocht, bijvoorbeeld met warm weer, kies je voor een dorstlesser. Een sportdrank is meer geschikt voor trainingen en wedstrijden waarbij je ook behoefte kan hebben aan koolhydraten.

Intensieve sportbeoefening leidt tot een hogere behoefte aan magnesium, omdat je tijdens het sporten extra magnesium verliest via zweet. Met name duursporters kunnen baat hebben bij extra magnesium. Magnesium ondersteunt de energiestofwisseling, draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid/moeheid, helpt bij het handhaven van een goede elektrolytenbalans en is belangrijk voor het behoud van de normale spierfunctie/spieren.

Amacx Fast Bar hapt snel en makkelijk weg onder elke inspanningsniveau en lost als het ware al op in de mond. De zachte ‘bite’ heeft een verrassend lichte crunch, zonder dat je moeite hoeft te doen deze weg te kauwen. De specifieke koolhydraatmix voorziet je snel, maar ook langdurig van de juiste ondersteuning in je energiereserves door de gelijkmatige opname. Perfect voor de zomer, smelt niet!

Go for it!

Onze service

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Bereikbaar van 9:00-21:30 (ma-vrij)
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met