Voorjaars PackAmacx

Stapelvoordeel! Shop vandaag voor minimaal €55,- en profiteer van 5% extra korting* met code: GOFORIT5 Ga je voor minimaal € 75,-? Profiteer van 7,5% extra korting* met code: GOFORIT7 (* muv 'altijd laag' producten)

Amacx - Voorjaars Pack


Scherp het voorjaar in!
Het voorjaar is aangebroken en de avonden worden weer langer. Kilometers en/of uren maken om je duurvermogen op en uit te bouwen of jezelf op scherp zetten voor de voorjaarsklassiekers en toertochten. De lange duurtrainingen in de D1-zone of intensieve en exposieve traininegn vragen een andere voedingsstrategie dan in de winter. De diverse Amacx Energy Bars zijn een waardevolle aanvulling om de lange trainingen tot een goed einde te brengen.

Goed afkleed / gesoigneerd de weg op helpt je net iets sterker de training in te gaan. De Sockeloen sokken staan breed bekend als een mooie hoge en dunne koerssok, die overigens bij menig andere sport als triathlon, hardlopen, mountainbiken, etcetc niet zal misstaan. Een echte eyecatcher van Italiaanse topkwaliteit. Het hoge karakter & het design ondersteunen een gespierde uitstraling van de kuit ;-)

Go for it!


Onze service

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met