Winter PackAmacx

Stapelvoordeel! Shop vandaag voor minimaal €55,- en profiteer van 5% extra korting* met code: GOFORIT5 Ga je voor minimaal € 75,-? Profiteer van 7,5% extra korting* met code: GOFORIT7 (* muv 'altijd laag' producten)

Amacx - Winter Pack

Winter Pack inhoud:

Bouwen aan je basis doe je in de winter!
De winter is bij uitstek de periode voor het uitvoeren van lange duurtrainingen op een lagere intensiteit. Kilometers en/of uren maken om je duurvermogen op en uit te bouwen. Lage temperaturen en de langte van de duurtrainingen in de D1-zone vragen een andere voedingsstrategie dan in de zomer. Vaste voeding die rustiger binnen komt dan de snelle gels is een toegevoegde waarde. De diverse Amacx Energy Bars zijn een waardevolle aanvulling om de lange trainingen tot een goed einde te brengen.

Brandstof houdt niet alleen de spieren in beweging, maar ook het lichaam op temperatuur. In de trainingsfase van het jaar weet elke sporter dat de uiterste extremiteiten (handen en voeten) het zwaarder hebben om op temperatuur te blijven. Niets is vervelender dan je een lange trainingen afwerken met koude tenen/voeten. De Sockeloen sokkken van Merino wol bieden uitkomt. Merino wol reguleert de temperatuur van je voeten beter dan alle andere garens en heeft een isolerende werking voor in de koude maanden!

Go for it!


Onze service

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met

Warming Cream 200 ml

Warming Cream 200 ml
Morgan Blue

13.95 9.95

Drink Gel 60 ml

Drink Gel 60 ml
Amacx

1.35

Fast Bar 45 gr

Fast Bar 45 gr
Amacx

1.45