0

Beet-It

Bietensap ter ondersteuning van je sportprestatie is sinds enkele jaren een begrip binnen de duursport-wereld. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de aanwezige nitraten een positieve werking hebben op de doorbloeding van de spieren. Een betere doorbloeding zorgt voor een hogere zuurstoftoevoer en betere afvoer van afvalstoffen. Verzuring wordt hiermee uitgesteld en het herstel van spieren beter ondersteund. Bij een doeltreffende kuur wordt aangegeven dat je de sportprestatie met maximaal 16% kan verbeteren.Lees meer…

Categories

Filter
Sport Shot Pro–Elite 70 ml
Sport Shot Pro–Elite 70 ml Beet-It
2.50
1 - 1 van 1Producten per pagina:

Beet-it bietensap

  1. Waarom bietensap?
  2. Producten Beet-it

Waarom bietensap?

Met de Beet It Sport Shot en Sport Bar vind je bij Duursport.nl twee alom bekende sportvoedingsproducten die bijdragen aan een beter bloedtoevoer naar de spieren. De spieren kunnen op deze wijze beter presteren, waarbij de prestatie tot wel 16% hoger/beter kan uitpakken. Reeds vele rijders hebben kennis gemaakt met deze twee producten om hun sportieve uitdaging nog beter te ondersteunen en hun uitdagingen haalbaarder te maken. Waar de uitdagingen met het seizoen extremer worden, wordt de juiste sportverzorging steeds belangrijker.

Beet-it bietensap

De Beet-it Sport Shot Pro-Elite van 70 ml bevat maar liefst 400 mg nitraat, wat gelijk staat aan een halve liter gewone bietensap. De werking wordt door vele als positief ervaren, al wordt de smaak van bietensap niet altijd gewaardeerd. Door bijvoorbeeld een scheutje citroensap toe te voegen aan de Beet It Sport Shot wordt deze zelfs nog beter van smaak en makkelijker in te nemen.