0

Beet-It

Bietensap ter ondersteuning van je sportprestatie is sinds enkele jaren een begrip binnen de duursport-wereld. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de aanwezige nitraten een positieve werking hebben op de doorbloeding van de spieren. Een beter doorbloeding zorgt voor een hogere zuurstoftoevoer en betere afvoer van afvalstoffen. Verzuring wordt hiermee uitgesteld en het herstel van spieren beter ondersteund. Bij een doeltreffende kuur wordt aangegeven dat je de sportprestatie met maximaal 16% kan verbeteren.Meer info...

Categories

Filter
Sport Shot Pro–Elite 70 ml
Sport Shot Pro–Elite 70 ml Beet-It
2.50
Beetroot Flapjack 40 gr
Beetroot Flapjack 40 gr Beet-It
1.75
1 - 2 van 2Producten per pagina:


Waarom bietensap? I Producten BYE! I Beet-it Atleten I Beet-it vooruitzichten

Waarom bietensap?

Met de Beet It Sport Shot en Sport Bar vind je bij Duursport.nl twee alom bekende sportvoedingsproducten die bijdragen aan een beter bloedtoevoer naar de spieren. De spieren kunnen op deze wijze beter presteren, waarbij de presatie tot wel 16% hoger/beter kan uitpakken. Reeds vele rijders hebben kennis gemaakt met deze twee producten om hun sportieve uitdaging nog beter te ondersteunen en hun uitdagingen haalbaarder te maken. Waar de uitdagingen met het seizoen extremer worden, wordt de juiste sportverzorging steeds belangrijker.

Producten Beet-it!

De producten van Beet It zijn enkel concentraten die per product (Shot & Bar) een gelijke hoeveelheid nitraat (400 mg) bevatten als een halve liter gewone bietensap. Velen vinden gewone bietensap echter totaal niet lekker. Door bijvoorbeeld een scheutje citroensap toe te voegen aan de Beet It Sport Shot wordt deze zelfs nog beter van smaak en makkelijker in te nemen.

De Beet-it Sport Shot Pro-Elite van 70 ml bevat maar liefst 400 mg nitraat, wat gelijk staat aan een halve liter gewone bietensap. De werking wordt door vele als positief ervaren, al wordt de smaak van bietensap niet altijd gewaardeerd. Door bijvoorbeeld een scheutje citroensap toe te voegen aan de Beet It Sport Shot wordt deze zelfs nog beter van smaak en makkelijker in te nemen.

In 2016 is de Bar totaal vernieuwd en aangepast naar de laatste ontwikkelingen. Deze FlapJack Bar van 40 gram bevat 200mg natuurlijk nitraat. Daarnaast bestaat de bar voor 53% uit haver voor een geleidelijke energietoevoer en is de smaak aangepast, waardoor de bar nog makkelijker weg hapt.

Beet-it Atleten

De diverse wielrenners, triatleten, cyclocrossers en/of mountainbikers maken reeds gebruik van de ondersteuning van de Beet It sportproducten. Met mtb-strandspecialist Ramses Bekking & Beet-it Ladies Cycling Team zijn er reeds toonaangevende uitslagen en overwinnen geboekt. Zo zijn er meer atleten en teams binnen de top van World Tour (wielrennen), triathlon en marathon (hardlopen) die gebruik maken van de voordelen van de bietensap concentraten.

Beet-it vooruitzichten

Waar Beet It enkel is begonnen met de kleine 70 ml Sport Shots van bietensap concentraat begint het assortiment diverse uitbreidingen te krijgen. Zo is de Beet It Flapjack Bar toegevoegd en zitten nog de diverse producten in de planning. Waar nitraat de rode draad is zoeken ze bij Beet It continu naar innovatiemogelijkheden om je sportprestaties maximaal te ondersteunen.