Bike Ribbon

Je fiets personaliseren en afstemmen op je de kleuren van broek/shirt, helm, overschoenen & handschoenen wordt steeds meer toegepast. Bike Ribbon biedt je in de verschillende types stuurlint een breed scala aan kleuren om je mountainbike of racefiets aan te passen aan je iegen stijl. Door de vele variaties in materialen en diktes passen de stuurlinten en grips ook nog eens naadloos bij je persoonlijke voorkeur in gebruik.Meer info...

Categories

162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
1 - 0 van 0Producten per pagina:


Bike Ribbon toonaangevend I Soigneren kun je leren! I Op zoek naar andere kleur of types?

Bike Ribbon toonaangevend

Topproducten voor je racefiets en/of mountainbike ontstaan door diepgaande ervaring en nauwe met topsporters uit de wereld van het racen op de fiets. Hard werken en passie voor de sport hebben geleid tot een breed assortiment dat uniek is in elk detail. De hoogste kwaliteit die jij als fietser nodig hebt wordt gewaarborgd.

Soigneren kun je leren!

Het oog wil natuurlijk ook wat. Gesoigneerd voor de dag komen maakt je metaal sterker en laat je nog net even verder gaan in het behalen van je sportieve ambities. Het brede scala van kleuren biedt je kans uniek te zijn in de breedte van de sport!

Op zoek naar andere kleur of types?

Bike Ribbon heeft zo’n breed assortiment in verschillende types en kleuren stuurlinten en grips dat het onhaalbaar is alles te voeren. Wij hebben dan ook een selectie gemaakt van de meest gevraagde stuurlinten en grips, waarvan wij dan wel een hele kleurenspectrum op voorraad hebben. Mocht je toch graag een ander model willen of op zoek zijn naar een speciale kleur helpen wij je graag. Neem dus gerust contact op met onze klantenservice.