Bliz Eyewear

Bliz Eyewear staat voor een uniek design, flexibiliteit in combinatie met een extreem scherpe prijs/kwaliteit verhouding. De technische features zie je niet terug bij overige merken in dit prijssegment. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over Bliz eyewear dat je misschien kan helpen met het maken van de keuze. Voor andere vragen of informatie staat onze klantenservice natuurlijk altijd voor je klaar. Meer info...

Categories

162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
1 - 0 van 0Producten per pagina:
Bliz Eyewear producten I Bliz Eyewear atleten I Bliz Eyewear prijs/kwaliteit

Het jonge sportbrillen merk Bliz Eyewear (opgericht in 2007) maakt een extreem snelle opmars. Als onderdeel van de Future Eyewear Group heeft het reeds zijn sporen verdiend in, voornamelijk, de winterse sporten in Scandinavië. Maar het succes blijft niet ongezien en de opmars trekt zich door naar de hardloop & wielermarkt, met een wereldwijde focus.

Bliz Eyewear staat voor een uniek design, flexibiliteit in combinatie met een extreem scherpe prijs/kwaliteit verhouding. De technische features zie je niet terug bij overige merken in dit prijssegment. Een mooi concept van de Zweedse markt!

Bliz Eyewear producten

De technisch hoogwaardige glazen en monturen zorgen voor een ideale functionaliteit bij het beoefen van je sport. De nodige, meegeleverde, accessoires bieden je met de Bliz brillen een ongeëvenaarde diversiteit en functionaliteit.

De meest verkochte Bliz brillen van dit moment:


Bliz Eyewear atleten

Bliz Eyewear werkt nauw samen vele atleten in de diverse takken van sport waar specifieke eyewear een ideale sportondersteuning kan zijn. Enkele voorbeelden van topatleten die onder contract staan bij Bliz Eyewear: Marit Bjorgen (meervoudig winnaar Cross-Country world cup), Charlotta Kalla (goude medaille Cross-Country Olympische Spelen Vancouver 2010), Carlos Trujillo (lange afstand loper), Emilie Forsberg (Professioneel Trailrunner/Skyrunner) en het Bliz-Merida Elite Cycling Team

Bliz Eyewear prijs/kwaliteit

Bliz Eyewear biedt je een breder keus in innovatieve design met een brede flexibiliteit. Er zit dus zeker een bril tussen voor de veeleisende sporter die zoekt naar optimalisatie van zijn zichtvermogen tijdens de fysieke inspanning. De opvallend competitieve prijzen zorgen voor de verrassende prijs/kwaliteit verhouding.

Een sterke focus op veiligheid, comfort en functionaliteit!

Bliz Eyewear