Geen producten in de winkelwagen.

Categorieën

QWIN 100% Whey Protein

Alle categorieën SportverzorgingSportdrankenVoedingsschema hardlopen

Als sporter is het belangrijk dat je de juiste voedingsstoffen nuttigt. Zorg er daarom voor dat je voor en tijdens het sporten voldoende mineralen en koolhydraten binnenkrijgt. Maar ook na inspanning zijn de juiste voedingsstoffen essentieel! Na het sporten is het namelijk van belang om eiwitten tot je te nemen. Het herstel is heel belangrijk als je zoveel mogelijk uit je trainingen wilt halen.


QWIN 100% Whey Protein

Het is van belang de juiste voedingstoffen direct na de inspaning in te nemen, of in ieder geval binnen de eerste 2 uur na de training of wedstrijd. Een QWIN 100% Whey Protein shake is hiervoor ideaal én gemakkelijk mee te nemen is. QWIN 100% Whey Protein is samengesteld uit Whey Proteine Concentraat, Whey Proteine Isolaat en Whey Proteine Hydrolisaat en verrijkt met enzymen. Je kunt de shake bereiden met zowel water als (magere) melk. Een mooie extra is dat QWIN 100% Whey Protein NZVT-gecertificeerd is.

*Bevat 22 g eiwitten per serving

 

Kies nu gratis als cadeau bij elke zending

Benieuwd naar de werking en smaak van QWIN 100% Whey Protein? Kies nu als cadeau een gratis sachet 100% Whey Protein in de smaak Vanilla bij jouw Duursport.nl bestelling en test hem zelf!

Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!

Overige berichten

Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot 4.7 / 5 met meer dan 1000 reviews
Snelle levering Zondag t/m vrijdag, voor 22:00 besteld, zelfde dag verzonden!*
Kies je cadeau Gratis cadeau bij elke bestelling
Gratis bezorging Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact