Categorieën

Sportsupplementen | Advies op maat

Alle categorieën VoedingsadviesSportdrankenEvenementen

De gemiddelde duursporter denkt dat sportsupplementen vooral bedoeld zijn voor topsporters. Dit is een misvatting! 60% van het productassortiment van Virtuoos (marktleider Nederlandse topsport en grootste dopingvrije lijn ter wereld) is juist bedoelt voor de ‘fanatieke’ breedte-sporters die het optimale uit zichzelf wil halen.

Virtuoos Sportsupplementen

Topsport staat wat Virtuoos betreft voor innovatie, ambitie en discipline. De high-end producten voorkomen tekorten en/ of overschotten (versterken imuunsysteem), gaan afbraak van spierweefsel tegen of stimuleren de spiergroei en versnellen het herstelproces.

Wil jij weten welke supplementen op jouw situatie van toepassing zijn?
Klik hier voor de online test en ontvang kosteloos een advies op maat!

Sportsupplementen | Advies op maat
Geschreven door Team Duursport

Dé specialist op het gebied van sportvoeding in de Benelux. We werken enkel met professionals en deze webshop is ontstaan uit de jarenlange ervaring die we hebben opgedaan op het gebied van sportvoeding binnen de vele takken van sporten. Wanneer de intensiteit, frequentie en duur van een training steeds hoger worden gaat het lichaam vanzelf om extra ondersteuning vragen. Duursport.nl heeft, door middel van een selectief samengesteld assortiment, antwoord op deze vraag en deelt deze veelvuldig binnen de blogartikelen.

Nieuwsbrief
Blijf op de hoogte!
Overige berichten
Mis het niet
Wat vinden de Duursporters?
Laat een reactie achter!

Reactie

Trustpilot

4.8 / 5 met meer dan 855 reviews

Snelle levering

Voor 17:00 besteld, morgen in huis!*

Kies je cadeau

Gratis cadeau bij elke bestelling

Gratis bezorging

Gratis bezorging vanaf €50.-
Klantenservice
Dé specialist in sportvoeding!
Contact