Combi DealBoeshield

Stapelvoordeel! Shop vandaag voor minimaal €55,- en profiteer van 5% extra korting* met code: GOFORIT5 Ga je voor minimaal € 75,-? Profiteer van 7,5% extra korting* met code: GOFORIT7 (* muv 'altijd laag' producten)

Boeshield - Combi Deal

Inhoud van de Boeshield Combi Deal:

Er is voor jou als fietser maar weinig terrein onbegaanbaar en jouw uithoudingsvermogen is daarbij essentieel evenals jouw uitrusting. Een sterke en langdurige watervaste smering is allesbeslissend. Of jij nou een berg beklimt of een persoonlijk record probeert te vestigen op de weg. Wij, als renners, zijn op zoek naar een smeermiddel voor elke weeromstandigheid; nat, droog of vuil. Boeshield T-9 reinigt, beschermt en smeert onder alle omstandigheden!

BOVelo Clean Green is de kant-en-klare biologisch afbreekbare fietsreiniger die zowel, die zowel reinigt als ontvet. Het sterk en geconcentreerde schoonmaakmiddel helpt je de fiets weer in ‘notime’ blinkend schoon te maken na een modderige of herfstachtige rit. In een handomdraai is je frame (ook geschikt voor carbon en matte frames) en alle draaiende onderdelen weer perfect schoon. Zonder aantasting van metaal, rubber of kunststof.


Onze service

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met