Classic DealBorn

Stapelvoordeel! Shop vandaag voor minimaal €55,- en profiteer van 5% extra korting* met code: GOFORIT5 Ga je voor minimaal € 85,-? Profiteer van 8% extra korting* met code: GOFORIT8 (* muv 'altijd laag' producten)

Born - Classic Deal

Inhoud van de Born Classic Deal:

De Born Drink voorziet je tijdens de inspanning van de benodigde energie en ondersteund de vochtbalans. Een juiste aanvulling van de energiereserves en optimale vochthuishouding is van essentieel belang om optimaal te presteren.

Na de inspanning start het lichaam direct met het herstel, waar de Recovery uitkomst biedt in de essentiële voedingstoffen om het herstel te ondersteunen daar waar mogelijk. Herstel wordt veelal onderschat, maar is de basis voor een succesvolle supercompensatie, met het oog op een maximaal rendement uit je fysieke inspanning.

Gebruik en dosering - Classic Deal

Gebruiksadvies van de Born Drink:
Los 2 tot 3 (24g) maatschepjes op in bidon met 500 ml koud water. Drink regelmatig, elke 15 tot 20 minuten minimaal 150 ml tijdens training, wedstrijd of in de pauze.

Bij inspanningen langer dan 1,5 uur kunt u de Born Drink afwissel met de Born Energy of de Carbo.

Gebruiksadvies van de Born Recovery:
Mix 75 gr Recovery (6 tot 7 maatscheppen) met 500 ml koud water of melk met behulp van een vork, garde of shaker. Wij adviseren Born Supple te gebruiken binnen 30 minuten, maar uiterlijk 2 uur, na de inspanning.

Een voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde voeding.
Aanbevolen dagdosering niet overschrijden.

Heeft u vragen over de Born Classic Deal? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Samenstelling – Classic Deal

Op zoek naar gedetaillerde productinformatie?

Onze service

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met