Team Sunweb DealBorn

Team Sunweb Deal 10 out of 10 1 user reviews.
Let op, aangepaste levertijden! In verband met Pasen is ons magazijn zondag gesloten en worden de bestellingen maandag tot 18.00 verpakt. Deze zending kan je dinsdag verwachten. Excuus voor het ongemak en fijne paasdagen!

Born - Team Sunweb Deal

Inhoud Team Sunweb Deal:

Deze selectie Born Sportvoedingproducten zijn vaste waardes in het voedingsschema van het Team Giant-Alpacin op World Tour niveau! De Iso Pro, Energy Shot, Recovery Nuts Bar en Xtra Bar worden veelvuldig gebruikt en zijn in samenwerking met de renners en voedingsdeskundige van het succesvolle Team Sunweb, voorheen Team Giant-Alpecin, ontwikkeld. En niet zonder succes! Nog nooit was het team zo succesvol, met etappeoverwinningen in alle grote rondes en een groot aantal eerste & ereplaatsen de dagwedstrijden. In samenwerking met Born bieden wij nu ook jou de kans op succes!

Nu tijdelijk! De exclusieve en zeer scherpe Team Sunweb Deal!

Gebruik en dosering – Team Giant-Alpecin Deal

Gebruiksadvies van de Born Iso Pro:
Los 2 maatschepjes (40 gram) op in 500 ml water (1 bidon). Voor de inspanning vochtbalans op peil brengen door 500 ml te drinken. Drink tijdens de inspanning regelmatig kleine hoeveelheden, minimaal 500 ml per uur.

Bij inspanningen langer dan 1,5 uur kun je de Born Iso Pro afwisselen met de Born Energy of de Carbo.

Gebruiksadvies van de Born Recovery Nuts Bar:

Neem een Recovery Nuts Bar direct na de inspanning. Voor een superoptimaal herstel, neem een Recovery (voorheen Supple) direct na de inspanning en 1-2 uur later een Recovery Nuts Bar. Dit voorziet in een mooie combinatie van dierlijke en plantaardige eiwitten.

Gebruiksadvies van de Born Energy Shot:
De Energy Shot van Born Sportvoeding is ideaal in gebruik, voor een maximale boost aan energie, tijdens de finale (lees: 30-45 minuten voor het einde) van de wedstrijd of training. Let op: Schudden voor gebruik!

Gebruiksadvies van de Born Xtra Bar:
De Born Xtra Bar is zowel voor, tijdens als na de traning of wedstrijd te gebruiken sportinspanningen. Tevens is de bar te gebruiken als lekker gezond tussendoortje.

Heeft u vragen over de Born Team Giant-Alpecin Deal Neem gerust contact op met onze klantenservice.


Team Sunweb Deal Rating: 10 out of 10 T. Sprengers 2015-04-14
T. Sprengers
T. Sprengers 10
14 April 2015 on 17:56

Deze zogenoemde Team Giant-Alpecin deal is een fantastische deal. Top producten tegen een zeer goede prijs. Ik gebruik deze producten altijd bij het sporten en het bevalt me zeer goed. Dit pakket is een echte aanrader!

Onze service

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met