0

BOVelo

Bij BOVelo ontwikkelen ze producten vanuit de passie voor de wielersport. Om de levensduur & prestaties te verbeteren en de hoge kwaliteit van je fiets te behouden. De meeste reinigingsmiddelen zijn veelal niet milieuvriendelijk, waar BOVelo een andere richting is ingeslagen. De Clean Green reiniger is biologisch afbreekbaar en de verpakking recyclebaar.Meer info...

Categories

    •    
    •    
    •    
Filter
Clean Green 500 ml (fietsreiniger)
Clean Green 500 ml (fietsreiniger) BOVelo
5.95
Clean Green 1,0 ltr
Clean Green 1,0 ltr BOVelo
10.95
Clean Green navul verpakking 2,5 ltr
Clean Green navul verpakking 2,5 ltr BOVelo
22.50
31%korting
Combi Deal
Combi Deal BOVelo
28.45 19.50
22%korting
Clean Green navul 1,0 ltr (zonder trigger)
Clean Green navul 1,0 ltr (zonder trigger) BOVelo
8.95 6.95
37%korting
Clean Green Deal
Clean Green Deal BOVelo
19.90 12.50
44%korting
Bike Foam Cleaner 500 ml
Bike Foam Cleaner 500 ml BOVelo
12.50 6.95
1 - 7 van 7Producten per pagina:


BOVelo fietsreiniger I BOVelo helpt het je makkelijk te maken I BOVelo research en kwaliteitscontrole I -BOVelo Clean Green is biologisch afbreekbaar

BOVelo Fietsreiniger

De aanslag op je fiets kan hardnekkig zijn door het vuil van de weg of parcours en vet door de smeermiddelen die je gebruikt om je fiets soepel te laten lopen. Niet bevorderend voor de leverduur van je fiets. Door vuil, zand en modder slijten de diverse onderdelen in rap tempo. Niet alleen je fietsplezier (rijden met een krakende en piepende fiets), maar ook je sportprestatie hebben te lijden onder deze slijtageslag. Om je fiets weer blinkend schoon te krijgen volstaat enkel water veelal niet. Een gerichte reiniger, mét een ontvetter, helpt je in ‘no-time’ je fiets weer correct schoon te krijgen. Je frame ziet er weer streeploos uit en je draaiende delen zijn weer vrij van zand en modder. Smeer de ketting en draaiende delen weer en je fiets is weer in een handomdraai klaar voor een volgende uitdaging.

BOVelo helpt het je makkelijk te maken

BOVelo is het kant-en-klare schoonmaakmiddel. In een handige spuitfles met verstuiver heb je de sterk geconcentreerde fietsreiniger direct voor handen. Makkelijk te doseren en geschikt om toe te passen op je gehele fiets. Dus ook voor de draaiende delen, zonder aantasting van metaal, rubber of kunststof. Geschikt voor ale type frames en dus geen onderscheid tussen stalen en carbonframes (mat of glans).

BOVelo research en kwaliteitscontrole

In het laboratorium van BOVelo werken ze enkel met specialisten die gebruik kunnen maken van de modernste apparatuur. Door het voortdurend blijven door ontwikkelen van de producten beschik je als klant altijd over de meest recente innovaties en toepassingen. In combinatie met de permanente productcontrole heb je altijd de beste kwaliteit voor handen. We stelen steeds hogere eisen aan ons materiaal, fietsen worden luxer en duurder, dus waarom deze ook niet optimaal verzorgen en er lang van genieten.

BOVelo Clean Green is biologisch afbreekbaar

Je geniet van de natuur tijdens het fietsen, dus waarom de natuur zwaar belasten als je je fiets aan het schoon maken bent. Door de ‘Eco Fiendly’-benadering tijdens het ontwikkelen van de reiniger zijn ze tot een Biologisch afbreekbaar product gekomen. Ze gebruiken geen schadelijke CFC’s zonder in te boeten op de kwaliteit en werking welke je verwacht van een topkwaliteit reiniger. De keuze voor een compleet recyclebare verpakking en een efficiëntere navulverpakking maken het plaatje rondom bedachtzaam met onze waardevolle natuur omgaan compleet.