Winter Classic DealBYE!

Stapelvoordeel! Shop vandaag voor minimaal €55,- en profiteer van 5% extra korting* met code: GOFORIT5 Ga je voor minimaal € 75,-? Profiteer van 7,5% extra korting* met code: GOFORIT7 (* muv 'altijd laag' producten)

BYE! - Winter Classic Deal

Winter Classic Deal inhoud:


Aanvullen van vocht en koolhydraten tijdens de lange en winterse duurinspanning zijn essentieel voor het behalen van je sportieve doelen. Een drank met de juiste smaak en samenstelling die aansluit op je persoonlijke voorkeur drink je nu eenmaal makkelijker weg. Zoals bij alle producten van BYE! Nutrition streven ze naar een zo hoog mogelijke kwaliteit sportvoeding op een zo natuurlijk mogelijke wijze. Bye! heeft een sportdrink ontwikkeld zonder zoetstoffen! De frisse smaak gemaakt van pure natuurlijke ingrediënten zorgt ervoor dat je met de gemak de juiste balans van koolhydraten en mineralen binnen krijgt.

De BYE! all-in-one Recovery Drink is speciaal ontwikkeld om het lichaam direct na de inspanning van de juiste voedingsstoffen te voorzien. De recovery drink is een alles in één hersteldrank. De drank is heerlijk gezoet met stevia en Cacao.

Onze service

  • Voor 22:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met