CamelBak

Wist je dat drinken tijdens het sporten heel erg belangrijk is? Het geeft je meer energie, je lichaamstemperatuur wordt beter geregeld en het werkt hartversterkend. Kortom, je presteert gewoon beter en langer! Camelbak is de onbetwistbare marktleider en biedt de beste kwaliteit met gebruiksvriendelijke én lekvrije drinksystemen. Meer info...

Categories

    •    
162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
36%korting
Lobo 3.0 ltr Rugzak
Lobo 3.0 ltr Rugzak CamelBak
99.95 63.50
31%korting
Classic 2,0 ltr Rugzak
Classic 2,0 ltr Rugzak CamelBak
59.95 40.95
42%korting
Crux Reservoir 1.5 ltr.
Crux Reservoir 1.5 ltr. CamelBak
34.95 19.95
37%korting
Ratchett 3.0 ltr Rugzak
Ratchett 3.0 ltr Rugzak CamelBak
84.95 53.50
1 - 4 van 4Producten per pagina:


Het begin van CamelBak I CamelBak gebruiksgemak I Levenslange garantie CamelBak

Het begin van CamelBak

Camelbak is ooit ontstaan uit de behoefte om grenzen te verleggen in het ontzettend warme Texas. In een warme omgeving is hydratie erg belangrijk. Michael Eidson was het die ooit begon met een geknutselde zak in een oude sok met daaruit een chirurgische slang. Sinds deze eerste hydratatie oplossing heeft het merk een vogelvlucht genomen en zijn er al vele verbeteringen geweest.

CamelBak gebruiksgemak

De CamelBak producten zijn in elke sport toepasbaar en werken erg gemakkelijk. Via de grote schroefsluiting kan je de het reservoir van je tas of de bidon snel vullen. De ‘Bite-valve’ op de tassen en bidons zorgen voor een lekvrije sluiten, met behoud van een ongekend drinkgemak. Je hebt geen rede meer om te weinig te drinken. Je vochtbalans wordt maximaal ondersteund voor, tijdens en na de inspanning en het lichaam kan daardoor optimaal presteren.

Levenslange garantie CamelBak

CamelBak heeft een hoge reputatie op het gebied van drinksystemen, met onder andere rugzakken en bidons. Hoogwaardige technische producten die aan de verwachten voldoen van de veeleisende atleten. Het zijn hoogwaardige producten van kwaliteit en met duurzaamheid. Om de kwaliteit kracht bij te zetten heeft camleBak sinds 2011 een levenslange garantie voor alle reservoirs, rugzakken en bidons. Deze garantie dekt alle productiefouten en fabricagefouten in de materialen. De garantie geldt echter niet als gevolg van normale slijtage, ongeval, slecht onderhoud of reiniging, niet-standaard gebruik of nalatigheid. CamelBak zal garantiegevallen waar nodig repareren of vervangen.