Chimpanzee

Chimpanzee is ontstaan vanuit de natuurlijke drive van de sporter. We houden allemaal van lekker eten, maar willen ook iets goeds eten als we sportief bezig zijn om onze gezondheid en fitheid te ondersteunen. De basis van het ontwerp van het eerste Chimpanzee product, de All Natural Energy Bar, is dan ook gelegd om als tegenhanger te fungeren voor de bestaande suikerrijke energy bars, vol met transvetten en gemodificeerde ingredienten. Meer info...

Categories

    •    
    •    
162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
36%korting
Gunpowder Energy Drink 30 gr
Gunpowder Energy Drink 30 gr Chimpanzee
1.25 0.79
1 - 1 van 1Producten per pagina:


Natuurlijke ingrediënten - Chimpanzee I Chimpanzee ontwikkeling

Natuurlijke ingrediënten - Chimpanzee

De Chimpanzee All Natural Energy Bars worden geproduceerd uit strikt en enkel natuurlijk ingrediënten, waarbij de keuze voor biologische ingrediënten de voorkeur heeft. Vanuit dit succes ontstond er vraag naar meer producten, in lijn met dezelfde visie. Inmiddels is het assortiment reeds flink uitgebreid met energierijke bars, sportdrink en gums, waarnaast de eiwitrijke herstelproducten zoals Protein Bars niet misstaan.

Chimpanzee ontwikkeling

Chimpanzee blijft in ontwikkeling en in zoektocht naar de ‘Power of Natural Energy’. Uitbreiding van het assortiment zal enkel volgen met voorwaarden dat de kernwaarden van enkel natuurlijk ingredienten, met een voorkeur voor biologisch, blijft behouden. In 2016 werd de nieuwe Protein Shake toegevoegd en wie weet wat de komende jaren ons brengt.

The power of natural energy!