Craft

Craft heeft de focus op hardlopen, fietsen en triathlon. Ze ontwerpen de kleding specifiek naar de unieke behoefte van de atleten in hun tak van sport. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over Craft dat je misschien kan helpen met het maken van de keuze. Voor andere vragen of informatie staat onze klantenservice natuurlijk altijd voor je klaar. Meer info...


Categories

    •    
162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
66%korting
Active Run Tee Men
Active Run Tee Men Craft
29.95 9.95
66%korting
Active Run Tee Women
Active Run Tee Women Craft
29.95 9.95
1 - 2 van 2Producten per pagina:Craft Active Run Tee – Duursport.nl I Craft Sportwear atleten

Craft heeft de focus op hardlopen, fietsen en triathlon. Ze ontwerpen de kleding specifiek naar de unieke behoefte van de atleten in hun tak van sport. Door de nauwe samenwerkingen en feedback van de diverse gesponsorde atleten en teams zijn ze bij Craft in staat de collectie aan te passen bij de eis om het sportplezier te verhogen en de sportprestaties te verbeteren.

Craft Active Run Tee – Duursport.nl

De Craft Active Run Tee met Duursport.nl opdruk voelt licht aan en biedt een uitstekende bewegingsvrijheid zodat je optimaal kunt bewegen tijdens het hardlopen. Het shirt heeft een ergonomische pasvorm en is ideaal tijdens normale temperatuur omstandigheden zodat het je lichaam droog en fris kan houden. Het shirt is licht van gewicht en heeft een goede vochtafvoer.

Craft Sportwear atleten

Craft werkt nauw en intensief samen vele atleten in de diverse takken van sport als hardlopen wielrennen en triathlon waar specifieke sportwear een ideale sportondersteuning kan zijn. Enkele voorbeelden van topatleten en/of teams die onder contract staan bij Craft: de KNSB ( Nederlandse Schaatsbond), Dirk Bockel (triatleet) en het Trek Factory Racing & het Orica Greenedge CyclingteamHet resultaat van onafgebroken research & development!

Craft Sportswear