Davitamon Sport

Davitamon Sport, verantwoorde en uitgebalanceerde sportvoeding en supplementen voor iedereen die sport! Of je nou sport om fit te blijven, af te vallen, voor een goede gezondheid óf gewoon voor je plezier. Wat je doel ook is, je lichaam werkt hard en kan soms wel iets extra’s gebruiken. Davitamon Sport heeft goede producten voor vóór, tijdens en na het sporten. Meer info...

Categories

162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
1 - 0 van 0Producten per pagina:


Waarom Davitamon Sport I Davitamon voor de breedtesport

Waarom Davitamon Sport?

Gezonde voeding is de basis voor iedereen, en zeker voor diegene die actief zijn in de sport. De basis van gezonde dagelijkse voeding bestaat uit een gevarieerde combinatie van vocht, koolhydraten, eiwitten en vetten, vitamines en mineralen. Maar bij actief sporten heb je een hogere behoefte en een specifiekere samenstelling van voedingsstoffen nodig, in tegenstelling met niet-sporters. Sportvoeding kan, als aanvulling op je dagelijkse voeding, hier uitkomst in bieden en je sportprestaties naar een hoger plan trekken. Met de kennis die Davitamon reeds bezit in de aanvulling van de juiste vitaminen en mineralen hebben ze in 2016 ook een nieuwe sportvoedingslijn gelanceerd. Optimalisatie voor, tijdens en na de inspanning!

Davitamon voor de breedtesport

Bij Omega Pharma, de producent van Davitamon Sport, hebben ze reeds veel kennis opgedaan van sportvoeding. Vanuit hun verleden en de samenwerking met de professionele topsport hebben ze een breed fundament aan kennis opgebouwd. Echter staat het gebruik van sportvoeding door de breedtesport nog in ‘kinderschoenen’ en is er vooral een gebrek aan kennis en ervaring in deze doelgroep. Naast alle (dure) gerenommeerde merken binnen deze markt wil Davitamon met hun Sport-lijn juist duidelijkheid bieden en een makkelijke instap creëren. De naam Davitamon geniet reeds brede bekendheid en de standaard verkoopkanalen zijn een mooi platvorm voor zichtbaarheid onder het breedtesport-publiek. Maak kennis en ervaar wat sportvoeding voor jou sportbeleving kan betekenen!