0

Ik, de wielrennerDuursport.nl

Stapelvoordeel! Shop vandaag voor minimaal €55,- en profiteer van 5% extra korting* met code: GOFORIT5 Ga je voor minimaal € 85,-? Profiteer van 8% extra korting* met code: GOFORIT8 (* muv 'altijd laag' producten)
15.00

Direct leverbaar

Ik, de wielrenner - Aart Vierhouten & Koen de Jong

Ik, de wielrenner is een waardevolle aanvulling op de kennis van de startende, maar zeker ook gevorderde renner. Het boek staat vol tips & tricks, diverse weetjes en waardevolle / ludieke anekdotes uit de ervaringen van Koen de Jong en Aart Vierhouten. Het beoefenen van de wielersport wordt op deze wijze nog aantrekkelijker. Zo zal je terug lezen dat langer uitademen goed voor je prestatievermogen is. Je krijgt tips over, de grote angstgegner van vele renners, techniek bij het dalen, hoeveel bar er in de banden van je racefiets moet, hoe je trainingen in te delen voor een maximaal resultaat en nog veel meer....

Aart Vierhouten (1970) is 14 jaar professioneel wielrenner geweest. Hij heeft deel genomen aan tien grote rondes (Giro dÍtalia, Tour de France & de Vuelta) waaronder drie maal de Tour de France. Gedurende zijn carierre was hij ondermeer was hij meesterknecht en belanrijke lead-out voor Robbie McEwen. Samen hebben ze diverse ritoverwinnen geboekt in de grote rondes en de groene trui (sprintersklassement) in de Tour de France gewonnen. Na zijn actieve loopbaan als renner geeft Aart zijn wieleranalyse op radio en tv en was hij drie jaar KNWU Bondscoach beloften. Na een uistap als technisch manager Vacansoleil-DCM Pro Cycling Team, is hij nu veelal adviseur voor profploegen en begeleidt hij talenten die hiun droom als profrenner waar willen maken.

Koen de Jong (1979) is schrijver van diverse (sport)boeken en onder andere expert op het gebied van sport, ademhalen en gezondheid (sportrusten). Via zijn praktijk Kiwi Nederland leert hij sporters al jaren dat drie keer in de week sporten en dagelijks ademhalingsoefening goud waard is.

Onze service

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met