Energy Cake

Zoek je naar een energierijke en hapklare snack? De Energy Cake zal je verrassen! De vezelrijke samenstelling vult de eiwit en koolhydraatreserves aan zonder dat je een overvol gevoel krijgt. Een doorslaggevende factoor om het lichaam geleidelijk te voorzien gedurende de lange duurinspanning. Meer info...

Categories

162 producten Filter
Sorteer op:
PrijsNieuw
17%korting
Energy Cake 125 gr
Energy Cake 125 gr Energy Cake
1.20 0.99
1 - 1 van 1Producten per pagina:


Energy Cake, een veelzijdig product! I Toekomst van de Energy Cake

Energy Cake, een veelzijdig product!

De Energy Cake is een veelzijdig product! Waar het een goede snack is voor de veeleisende (duur)sporters, kan ook de sportieve gewone consument zijn voordeel halen uit de koolhydraat rijke Energy Bar. De handgemaakte Energy Cake is reeds beschikbaar in 15 verschillende smaken, is compact en makkelijk mee te nemen zodat je hem kan nuttige op het juiste moment.

Toekomst van de Energy Cake

Waar de basis van de Energy Cake staat is men bij de producent blijvend op zoek naar verbetering om de Energy Cake nog effectiever en nauwer aan te laten sluiten bij de consument. Energy Cake is de afgelopen jaren ruim uitgebreid met de diverse smaken en onze verwachting is dat het aanbod in smaken op korte termijn nog het nodige zal uitbreiden. Zoveel mensen zoveel wensen, waar over smaak zeker niet valt te twisten. Met het huidige assortiment kan het niet mis gaan dat je er een Energy Cake tussen hebt zitten die ook jou verrast!