0

Spartacus Ristretto 10 cupsIl Magistrale Cycling Coffee

vanaf 1 4.95 p/st

vanaf 6 4.00 p/st

vanaf 12 3.90 p/st

Stapelvoordeel! Shop vandaag voor minimaal €55,- en profiteer van 5% extra korting* met code: GOFORIT5 Ga je voor minimaal € 85,-? Profiteer van 8% extra korting* met code: GOFORIT8 (* muv 'altijd laag' producten)
4.95

Direct leverbaar

Il Magistrale Cycling Coffee - Spartacus Ristretto capsules (10 stuks)

Spartacus Ristretto capsules voordelen:

  • Nespresso compatibel koffiecups
  • 100% biologische bonen uit Ethiopië, Honduras en Peru
  • Een mooie aroma van chocolade, honing en karamel
  • Uniek: Biologisch afbreekbare capsules!
  • Intensiteit: 9 op 10
De beleving van een ristretto is krachtig. Goed voor één a twee slokken volle teugen genieten. De koffie in het kleinste kopje met de krachtigste smaakbeleving. De samenstelling van 100% biologische bonen zorgen voor de intensiteitsbeleving van 9 op de schaal 10! En met de aroma van chocolade, honing en karamel een ware smaaksensatie.

Spartacus

Wie aan de voorjaarsklassiekers denkt, denkt aan Spartacus. Lange slopende eendaags koersen door het Belgische / Franse heuvellandschap, waar kasseien niet geschuwt worden. Zijn krachtige pedaalslagen en de strijd met de Bom van Balen, staat bij menig wielerliefhebber in het geheugen gegrift! En naast veelwinnaar in het voorjaar, spande Spartacus ook de kroon in de strijd met de klok. Als tijdritspecialist complementeerde hij zijn lange palmares met schitterende overwinningen. Met de beleving van de kleine, sterke kop koffie denk je snel terug aan de mooiste wielerbeelden. De smaaksensatie en krachtige nasmaak van Ristretto brengen je weer terug op het puntje van je stoel. Precies op die plek waar je tijdens de voorjaarklassiekers zat te genieten van puur wielergenot!

Gebruik - Spartacus Ristretto

Nespresso lijkt de meest eenvoudige manier om koffie te zetten, maar je zult meer van je koffie genieten na de volgende stappen:
1) Spoel uw Nespresso machine tweemaal zonder een cup erin
2) Verwarm het kopje voordat je de ristretto wilt drinken
3) Voeg de Spartacus Ristretto capsule toe aan de Nespresso machine (de cupsules zijn een beetje zachter dan andere capsules en soms moet je de capsule een beetje helpen) en start de machine
4) Geniet van je kop koffie!

De cups zijn 100% biologisch afbreekbaar. Deze kunnen na gebruik dus in jouw GTF-bak.

Onze service

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met

Bom van Balen 500 gr

Bom van Balen 500 gr
Il Magistrale Cycling Coffee

15.95