Wielerroutes.net

Ben je het zat om altijd je standaard rondje te rijden op zoek naar de mooiste en/of uitdagende wielerroute bij jouw in de buurt of elders in Nederland of België? Sinds 2 maanden is het platform Wielerroutes.net in de lucht. Dit platform is voor wielrenners die het leuk vinden om ook eens een ander rondje te fietsen en nieuwe uitdagingen te ontdekken. Maar wat is een route platform zonder routes? Daarvoor hebben we jouw nodig!

Stage: Content Marketing

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Bij dé online specialist in sportvoeding, Duursport.nl, is er nu plek voor jou! Binnen ons sportieve onlinebedrijf zijn wij op zoek naar een content schrijver die ons marketing-/salesteam ondersteunt bij het optimaliseren van de website. Tijdens je stage schrijf je zelf contentpagina’s, productteksten, breng je input voor de social mediakanalen & bedenkt en realiseert marketingacties. Zelfstandig, maar met onze kennis en ervaring aan je zijde.

Buitencategorie!

Hij klimt als de beste, haalt BORN-bidons bij de ploegleidersauto en rijdt gaten dicht voor roomie Michael Matthews in etappes waarin minder geklommen hoeft te worden. Zo gauw de categorieën dalen naar 1 of HC durft hij aan te vallen, te versnellen, te winnen. De bergen zijn van Barguil. Zo lijkt het. Zo is het!

De niets ontziende zoektocht naar geluk!

Na de spectaculaire documentaire 'Omdat ik het wil' vervolgde hij zijn leven in een oud volkswagenbusje. Op de weg naar de mooiste klimroutes voor de fiets of skigebieden in de winter vielen de puzzelstukje in elkaar en is hij alles op gaan schrijven. Eric zijn persoonlijke getuigenissen én de wijze waarop hij uiteindelijk tot het geheim van geluk weet door te dringen. Ondertussen heeft hij een uitgever gevonden en staat de publicatie van zijn boek gepland in september van dit jaar. Super stoer!

Isostar - LBL Classic 2017

Maak kans op 2x2 startbewijzen voor de LBL Classic! Pak nu zelf je voordeel en maak kans je kunsten te vertonen in de Belgische wielerklassieker! Om kans te maken op 2x2 startbewijzen die Duursport.nl in combinatie met Isostar verloten hoef je alleen de Isostar LBL Classic Deal te bestellen.

 Maxim Sportvoedingsschema voor Limburgs Mooiste!

Maxim Sportvoeding is sportdranksponsor van Limburg Mooiste en daarom heeft de sportvoedingsdeskundige van Maxim een ontzettend handige sportvoedingplanning voor de deelnemers gemaakt.

CUBE Bike Experience XL

Na de succesvolle lancering van de CUBE Bike Experience XL in 2016, worden de edities in 2017 groter dan ooit. Met meer dan 75 CUBE fietsen test jij gegarandeerd je droomfiets.Een brede selectie uit het aanbod van de E-bikes, hardtails en volgeveerde mountainbikes.

Isostar - Amstel Gold Race 2017

Isostar is reeds jaar en dag de partner in sportvoeding van de Amstel Gold Race Toerversie! Onder de Isostar-klanten die deze actieperiode bij Duursport.nl gebruik maken van de kortingscode ISOSTAR verloten wij 2 sets startwijzen!

PowerBar - Gel Alternatieven

Van 24 januari t/m 4 februari staat de Oostenrijkse Weissensee weer in het teken van de Alternatieve Elfstedentocht, waar ruim 4.000 enthousiaste schaatsers deel zullen nemen aan (een van de) verschillende toertochten en wedstrijden. Of je nu een van de tochten op de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee schaatst, of een lange duurloop in aanloop naar een marathon traint: tijdens langdurige fysieke inspanning kun je altijd extra energie gebruiken. Hier biedt het gebruik van gels uitkomst, deze geven je namelijk op gemakkelijke wijze een extra boost wanneer jij het nodig hebt. Dit kan nu extra aantrekkelijk met de tijdelijke 4+1 gel actie van PowerBar.

Review & Win!

Na een mooie en lang sportjaar, vol met ervaringen, is het tijd je sportmaatjes te helpen de beste keus te maken! Deel je ervaring met sportvoeding, sportverzorging, hardloopriemen, fietsonderhoud en/of overige toebehoren & schrijf een review bij jouw meest populaire product(en).

Toon meer