Born Sportvoeding - Wielrennen

Pakt Tom Dumoulin de Giro of de Tour mee in zijn programma? 4 januari gaan we het weten, maar hij is zijn voorbereiding al gestart. Doe als Tom. Start nu ook jouw voorbereiding op het nieuwe wielerseizoen. Zo zorg je ervoor dat jouw seizoen legendarisch wordt. Dat ene kommetje? Een mooie tijd bij een granfondo?

Wielrennen, voeding en de winterperiode!

De ervaringen en keuzes van Linda Dijkman: "De winter staat voor de deur en voor vele is het moeilijk om buiten te blijven trainen of gemotiveerd te blijven. Daarnaast komen de feestdagen er weer aan en eten we ongemerkt meer dan we nodig hebben en dat is niet wat wij als sporters willen. Ik train de hele winter lekker door en ja, loop ook weleens tegen wat bergen op. Aangezien ik de afgelopen tijd veel vragen krijg over hoe ik de winter door kom en hoe met bepaalde facetten om te gaan schrijf ik hierbij mijn ervaringen en keuzes op."

Team Roompot – BYE! Sportvoeding

Hoe is het om professionele wielrenner te zijn? De mannen van BYE! Sportvoeding vroegen Jeroen Meijers, eerste jaars professional bij Team Roompot, naar zijn ervaring in het profpeloton, de trainingen en zijn omgang met (sport)voeding. Lees zijn ervaringen in deze blog!

Winter is coming!

De winter staar weer voor de deur. Dit betekent vooral in Nederland: koude dagen, veel neerslag en een stormachtige wind. Deze weersomstandigheden kunnen invloed hebben op je lichaam, je spieren en daardoor ook op je sportprestaties. En juist in komende periode leg je de basis voor een succesvolle sportzomer van 2018. BYE! staat je bij met tips & tricks!

WielerPassie festival 2017

Op zaterdag 28 en zondag 29 oktober vindt WielerPassie festival 2017 plaats. Twee dagen lang staat het Autotron in Rosmalen volledig in het teken van de fiets. Of je nu van wielrennen, mountainbiken of veldrijden houdt, er is voor elk wat wils op dit unieke festival.

Sport & Voeding

De ervaringen en keuzes van Linda Dijkman: "sporten en voeding zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en hebben volgens mij een haat en liefdesverhouding hebben met elkaar als je het mij vraagt. Waar ik heb geleerd van literatuur & andermans/ervaringen keuzes deel ik ook graag mijn weloverwogen keuzes & ervaringen. Dat doe ik door middel van mijn voedingsdagboek en hoe die zich verhoud tot mijn trainingsschema."

Meewind Koers 2017!

Meewind Koers is dé wielerseizoensafsluiting. Deze Toertocht + Finish Festival is de ideale gelegenheid om samen met fietsvrienden het seizoen af te ronden. Op zondag 1 oktober is er een mooie route uitgezet 65, 120 of 155 kilometer over de Utrechtse Heuvelrug en Hollandse polders.

Wielerroutes.net

Ben je het zat om altijd je standaard rondje te rijden op zoek naar de mooiste en/of uitdagende wielerroute bij jouw in de buurt of elders in Nederland of België? Sinds 2 maanden is het platform Wielerroutes.net in de lucht. Dit platform is voor wielrenners die het leuk vinden om ook eens een ander rondje te fietsen en nieuwe uitdagingen te ontdekken. Maar wat is een route platform zonder routes? Daarvoor hebben we jouw nodig!

Stage: Content Marketing

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage? Bij dé online specialist in sportvoeding, Duursport.nl, is er nu plek voor jou! Binnen ons sportieve onlinebedrijf zijn wij op zoek naar een content schrijver die ons marketing-/salesteam ondersteunt bij het optimaliseren van de website. Tijdens je stage schrijf je zelf contentpagina’s, productteksten, breng je input voor de social mediakanalen & bedenkt en realiseert marketingacties. Zelfstandig, maar met onze kennis en ervaring aan je zijde.

Buitencategorie!

Hij klimt als de beste, haalt BORN-bidons bij de ploegleidersauto en rijdt gaten dicht voor roomie Michael Matthews in etappes waarin minder geklommen hoeft te worden. Zo gauw de categorieën dalen naar 1 of HC durft hij aan te vallen, te versnellen, te winnen. De bergen zijn van Barguil. Zo lijkt het. Zo is het!

Toon meer