PeptiPlus - effectieve alles-in-1 sportdrank

Sportdrank is verkrijgbaar in verschillende types, smaken en van verschillende merken. Als toploper word ik goed begeleid in mijn (sport)voeding en kies ik voor de sportdranken die mij worden geadviseerd, maar als recreatieve- of prestatiegerichte loper kan ik begrijpen dat je door het bos de juiste boom niet meer ziet. Hoog tijd dus om iets te vertellen over PeptiPlus: een sportdrank die wat afwijkt van de rest maar daarom juist zo goed is!

Isostar - Amstel Gold Race 2018

Isostar is reeds jaar en dag de partner in sportvoeding van de Amstel Gold Race Toerversie! Onder de Isostar-klanten die deze actieperiode bij Duursport.nl gebruik maken van de kortingscode ISOSTAR verloten wij een set startwijzen!

Sophie de Boer - Wcup Sports Drink / Energy Bar

Tijdens de cyclocross vraag je in korte tijd veel van het lichaam. Een juiste ondersteuning van het lichaam in zijn koolhydraatreserves en vochtbalans is raadzaam. Sophie de Boer heeft tijdens haar carrière al veel merken mogen gebruiken, maar kiest nu bewust voor Wcup Sportvoeding. Met de Sports Drink en Energy Bars heeft zij de juiste producten voor handen om haar trainingsarbeid te ondersteunen.

Wcup Sportvoeding - Cyclocross

Sophie de Boer: "Cyclocross is een hoog intensieve sport, waarbij je en wedstrijd voor de Elite vrouwen tussen de 40 & 50 minuten in beslag neemt. Gedurende deze inspanning zijn er van start af aan weinig tot geen herstelmomenten en rij je continu op de toppen van je kunnen. De juiste voeding zorgt dat ik maximaal kan presteren en Wcup helpt daarbij!"

Born Sportvoeding - De missie staat!

Starten met rugnummer 1 in de Giro d’Italia. Wie wil dat niet? Tom kan in 2018 weer rekenen op support van BORN. Nog voor de start van de Ronde van Italië zullen een aantal nieuwe producten worden gelanceerd die samen met Team Sunweb zijn ontwikkeld.

Wcup Sportvoeding - Sophie de Boer

Sophie de Boer rijdt inmiddels voor het tweede jaar met Wcup Sportvoeding. De producten bevallen haar goed en de breedte van het assortiment bieden haar genoeg variatie. Zo heeft ze voor ieder moment de juiste producten, met de gewenste smaakvariatie voor een optimale beleving. Een stabiele samenwerking met perfecte feedback op de producten voor Wcup en maximale ondersteuning voor Sophie.

Born Sportvoeding - Wielrennen

Pakt Tom Dumoulin de Giro of de Tour mee in zijn programma? 4 januari gaan we het weten, maar hij is zijn voorbereiding al gestart. Doe als Tom. Start nu ook jouw voorbereiding op het nieuwe wielerseizoen. Zo zorg je ervoor dat jouw seizoen legendarisch wordt. Dat ene kommetje? Een mooie tijd bij een granfondo?

Wielrennen, voeding en de winterperiode!

De ervaringen en keuzes van Linda Dijkman: "De winter staat voor de deur en voor vele is het moeilijk om buiten te blijven trainen of gemotiveerd te blijven. Daarnaast komen de feestdagen er weer aan en eten we ongemerkt meer dan we nodig hebben en dat is niet wat wij als sporters willen. Ik train de hele winter lekker door en ja, loop ook weleens tegen wat bergen op. Aangezien ik de afgelopen tijd veel vragen krijg over hoe ik de winter door kom en hoe met bepaalde facetten om te gaan schrijf ik hierbij mijn ervaringen en keuzes op."

Team Roompot – BYE! Sportvoeding

Hoe is het om professionele wielrenner te zijn? De mannen van BYE! Sportvoeding vroegen Jeroen Meijers, eerste jaars professional bij Team Roompot, naar zijn ervaring in het profpeloton, de trainingen en zijn omgang met (sport)voeding. Lees zijn ervaringen in deze blog!

Winter is coming!

De winter staar weer voor de deur. Dit betekent vooral in Nederland: koude dagen, veel neerslag en een stormachtige wind. Deze weersomstandigheden kunnen invloed hebben op je lichaam, je spieren en daardoor ook op je sportprestaties. En juist in komende periode leg je de basis voor een succesvolle sportzomer van 2018. BYE! staat je bij met tips & tricks!

Toon meer