Isostar - Amstel Gold Race 2017

Isostar is reeds jaar en dag de partner in sportvoeding van de Amstel Gold Race Toerversie! Onder de Isostar-klanten die deze actieperiode bij Duursport.nl gebruik maken van de kortingscode ISOSTAR verloten wij 2 sets startwijzen!

PowerBar - Gel Alternatieven

Van 24 januari t/m 4 februari staat de Oostenrijkse Weissensee weer in het teken van de Alternatieve Elfstedentocht, waar ruim 4.000 enthousiaste schaatsers deel zullen nemen aan (een van de) verschillende toertochten en wedstrijden. Of je nu een van de tochten op de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee schaatst, of een lange duurloop in aanloop naar een marathon traint: tijdens langdurige fysieke inspanning kun je altijd extra energie gebruiken. Hier biedt het gebruik van gels uitkomst, deze geven je namelijk op gemakkelijke wijze een extra boost wanneer jij het nodig hebt. Dit kan nu extra aantrekkelijk met de tijdelijke 4+1 gel actie van PowerBar.

Review & Win!

Na een mooie en lang sportjaar, vol met ervaringen, is het tijd je sportmaatjes te helpen de beste keus te maken! Deel je ervaring met sportvoeding, sportverzorging, hardloopriemen, fietsonderhoud en/of overige toebehoren & schrijf een review bij jouw meest populaire product(en).

Meewind Koers 2016!

Meewind Koers is dé wielerseizoensafsluiting. Deze Toertocht + Finish Festival is de ideale gelegenheid om samen met fietsvrienden het seizoen af te ronden. Op zondag 9 oktober is ook Duursport.nl van de partij tijdens de toertocht van 70, 115 of 150 kilometer over de Utrechtse Heuvelrug en Hollandse polders.

Meewind Koers - Aanbieding verlengd!

Profiteer tot 15 september van het Duursport.nl-inschrijfvoordeel bij Meewind Koers! Meewind Koers is de seizoensafsluiter op zondag 9 oktober en bestaat uit een Toertocht (70, 115 of 150 kilometer) en het Finish Festival. Met Food Trucks, live-muziek, wielercafé, bierbar, en een video wall met de highlights van dit wielerjaar.

CUBE Bike Experience XL

Op 3 & 4 september en 23 oktober pakt CUBE groots uit en staan ze van 10.00 tot 16.00 voor je klaar op de Utrechtse Heuvelrug. Meer dan 50 CUBE mountainbikes kunnen getest worden op het parcours. Een brede selectie uit het aanbod van de E-bikes, hardtails en volgeveerde mountainbikes.

Win de VIP Vriendentafel - Meewind Koers

Op het Finish Festival is er een speciale tafel ingericht voor één team (van minimaal vier fietsvrienden): de Meewind Koers VIP Vriendentafel. Hier zorgt een eigen Teambutler voor de nodige gratis hapjes en drankjes (Kwaremont bier of fris) en wordt jouw team helemaal in de watten gelegd!

Gerrie Knetemann Classic 2016

In het trainingsgebied van de Kneet zijn zondag 11 september attractieve routes van 25, 45, 75, 110 en 160 km uitgezet langs de mooiste plekjes van het Groene Hart. Met de wind-op-kop door de polders, over Hollandse dijkjes en door pittoreske dorpjes, precies waar de Kneet zo van genoot. Geheel in gedachtegoed van de Kneet, moet iedereen kunnen genieten van de wielersport.

Tag je fietsmaatje - Winnaars!

Zo te lezen wordt er met regelmaat een flinke snok aan gegeven tijdens een mooie trainingsrit of toertocht. De ander pijn doen blijft toch altijd uitdagend, waar lossen zeker ook geen optie is ;-) Wij hebben onder alle deelnemers de 3x2 Gratis Amacx/Duursport.nl sokken Sportpakketten, twv €32,50 p.st. verloot. Bekijk hieronder of jij een van de gelukkige bent!

Winnaars - Tag je hardloopmaatje!

Hardlopen is een prima sport om alleen te beoefen, maar samen trainen maakt het stukken gezelliger en de drempel om te verzaken een stuk hoger. Dat blijkt ook maar weer aan de vele TAGs in onze Facebook-winactie, leuk! Wij hebben onder alle deelnemers de 3x2 Gratis Amacx/Duursport.nl sokken Sportpakketten, twv €32,50 p.st. verloot. Bekijk of jij een van de gelukkige bent!

Toon meer