Isostar - LBL Classic 2017

Maak kans op 2x2 startbewijzen voor de LBL Classic! Pak nu zelf je voordeel en maak kans je kunsten te vertonen in de Belgische wielerklassieker! Om kans te maken op 2x2 startbewijzen die Duursport.nl in combinatie met Isostar verloten hoef je alleen de Isostar LBL Classic Deal te bestellen.

 Maxim Sportvoedingsschema voor Limburgs Mooiste!

Maxim Sportvoeding is sportdranksponsor van Limburg Mooiste en daarom heeft de sportvoedingsdeskundige van Maxim een ontzettend handige sportvoedingplanning voor de deelnemers gemaakt.

CUBE Bike Experience XL

Na de succesvolle lancering van de CUBE Bike Experience XL in 2016, worden de edities in 2017 groter dan ooit. Met meer dan 75 CUBE fietsen test jij gegarandeerd je droomfiets.Een brede selectie uit het aanbod van de E-bikes, hardtails en volgeveerde mountainbikes.

PeptiPlus - Efficiënt en effectief!

PeptiPlus is een sportdrank die je zowel tijdens als na inspanning kunt gebruiken. Het helpt sporters om maximaal te presteren én snel te herstellen. Het stimuleert het prestatievermogen en vermindert het vermoeidheidsgevoel doordat het, al tijdens inspanning, koolhydraten en eiwitten aanvult.

Isostar - Amstel Gold Race 2017

Isostar is reeds jaar en dag de partner in sportvoeding van de Amstel Gold Race Toerversie! Onder de Isostar-klanten die deze actieperiode bij Duursport.nl gebruik maken van de kortingscode ISOSTAR verloten wij 2 sets startwijzen!

PowerBar - Gel Alternatieven

Van 24 januari t/m 4 februari staat de Oostenrijkse Weissensee weer in het teken van de Alternatieve Elfstedentocht, waar ruim 4.000 enthousiaste schaatsers deel zullen nemen aan (een van de) verschillende toertochten en wedstrijden. Of je nu een van de tochten op de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee schaatst, of een lange duurloop in aanloop naar een marathon traint: tijdens langdurige fysieke inspanning kun je altijd extra energie gebruiken. Hier biedt het gebruik van gels uitkomst, deze geven je namelijk op gemakkelijke wijze een extra boost wanneer jij het nodig hebt. Dit kan nu extra aantrekkelijk met de tijdelijke 4+1 gel actie van PowerBar.

Review & Win!

Na een mooie en lang sportjaar, vol met ervaringen, is het tijd je sportmaatjes te helpen de beste keus te maken! Deel je ervaring met sportvoeding, sportverzorging, hardloopriemen, fietsonderhoud en/of overige toebehoren & schrijf een review bij jouw meest populaire product(en).

Meewind Koers 2016!

Meewind Koers is dé wielerseizoensafsluiting. Deze Toertocht + Finish Festival is de ideale gelegenheid om samen met fietsvrienden het seizoen af te ronden. Op zondag 9 oktober is ook Duursport.nl van de partij tijdens de toertocht van 70, 115 of 150 kilometer over de Utrechtse Heuvelrug en Hollandse polders.

Meewind Koers - Aanbieding verlengd!

Profiteer tot 15 september van het Duursport.nl-inschrijfvoordeel bij Meewind Koers! Meewind Koers is de seizoensafsluiter op zondag 9 oktober en bestaat uit een Toertocht (70, 115 of 150 kilometer) en het Finish Festival. Met Food Trucks, live-muziek, wielercafé, bierbar, en een video wall met de highlights van dit wielerjaar.

Win de VIP Vriendentafel - Meewind Koers

Op het Finish Festival is er een speciale tafel ingericht voor één team (van minimaal vier fietsvrienden): de Meewind Koers VIP Vriendentafel. Hier zorgt een eigen Teambutler voor de nodige gratis hapjes en drankjes (Kwaremont bier of fris) en wordt jouw team helemaal in de watten gelegd!

Toon meer