PowerBar - Gel Alternatieven

Van 24 januari t/m 4 februari staat de Oostenrijkse Weissensee weer in het teken van de Alternatieve Elfstedentocht, waar ruim 4.000 enthousiaste schaatsers deel zullen nemen aan (een van de) verschillende toertochten en wedstrijden. Of je nu een van de tochten op de Alternatieve Elfstedentocht Weissensee schaatst, of een lange duurloop in aanloop naar een marathon traint: tijdens langdurige fysieke inspanning kun je altijd extra energie gebruiken. Hier biedt het gebruik van gels uitkomst, deze geven je namelijk op gemakkelijke wijze een extra boost wanneer jij het nodig hebt. Dit kan nu extra aantrekkelijk met de tijdelijke 4+1 gel actie van PowerBar.

Respect voor de natuur!

Wielrenners en mountainbikers genieten niet van al te veel respect in de huidige samenleving. Over het algemeen worden wij (ook de medewerkers van Duursport.nl zitten met regelmaat op fiets) als een stelletje asociale weg- & mtb-parcoursgebruikers gezien, die lak hebben aan het milieu, medeweggebruikers en de verkeersregels.

BYE! - Boost Your Energy!

BYE! wil zich kunnen onderscheiden van andere traditionele sportvoedingsmerken. Dit willen wij doen door het bieden van producten die ontwikkeld zijn om sportprestaties te verbeteren, maar dit dan wel op 100% natuurlijke basis. Wij zoeken onze ingrediënten voor onze sportvoeding op akkers, velden en boomgaarden en dus niet in laboratoria.

Geen Energy Gel, toch snelle energie?

Wil je liever geen Energy Gel of ben je op zoek naar een afwisseling? Dan biedt PowerBar een alternatief: de PowerGel Shots. Smaakvolle gums met PowerGel als vloeibare kern. De shots zijn erg toegankelijk en daarbij goed te doseren.

Go Gel Plus Caffeïne – Review - Kristof De Baets

Naar aanleiding van onze facebook-actie “Testpanel Leden Gezocht” is Kristof De Baets een van de gelukkige geweest de nieuwe producten van SiS Sportvoeding te mogen testen. In 3 blogs geeft hij zijn bevinden weer met betrekking tot de nieuwe SiS Go Gel Plus Cafeïne (smaak Cola), Go Hydro Plus Caffeine tabs en Rego Protein Bar. Allereerst is nu de Go Gel plus Cafeine in de smaak cola aan de beurt.

Go Gel Plus Cafeine – Nieuwe smaak: Cola

Go Gel Plus Cafeine in de smaak Cola is het nieuwste product in de toplijn van SiS Sportvoeding. De gel zorgt niet alleen voor koolhydraten, maar ook 75 mg cafeïne per gel.

Go Gel – Nieuw! Smaakvariant Apple!

SiS Sportvoeding heeft een nieuwe smaak aan de meest populaire isotone gel, de Go Gel, toegevoegd. Naast de smaken Tropical, Blackcurrant en Orange is deze energie gel nu ook verkrijgbaar in de smaak Apple. Een heerlijke frisse smaak die voor de nodige variatie zorgt.

Prijsvraag - Michel Butter - Amsterdam Marathon!

Aankomend weekend staat Michel Butter aan de start van de Amsterdam Marathon. Voorspel nu zijn eindtijd en maak kans op een voedingspakket twv � 30,00.

PowerBar Hydro Gel lancering uitgesteld!

PowerBar Nederland is niet geheel overtuigd van Hydro Gel, gezien de hoge eisen die PowerBar stelt aan zijn producten. Met het oog op de duur die de aanpassing in beslag gaat nemen en het moment in het duursport-seizoen heeft PowerBar Nederland besloten de uitlevering voor 2012 op te schorten.

Sportvoeding - Smaak en beleving!

Eerst ga je de doelen stellen. Wordt het deelnemen en finishen bij een lokale wedstrijd of ga je voor een podiumplaats bij een mondiale wedstrijd. Iedere atleet stelt op basis van zijn of haar mogelijkheden doelen. Bij optimalisatie van de doelstelling is een uitgebalanceerd (sport-)voedingsplan naast je training en wedstrijden van wezenlijk belang.

Toon meer