Respect voor de natuur!

Wielrenners en mountainbikers genieten niet van al te veel respect in de huidige samenleving. Over het algemeen worden wij (ook de medewerkers van Duursport.nl zitten met regelmaat op fiets) als een stelletje asociale weg- & mtb-parcoursgebruikers gezien, die lak hebben aan het milieu, medeweggebruikers en de verkeersregels.

PowerBar - Energize Muffin

De ideale sportsnack die je zelf kunt klaarmaken in de oven of magnetron. Hoog in koolhydraten, laag in vet én te pimpen met eigen ingrediënten! Ideaal om te eten voor een training of wedstrijd.

PowerBar Energize Bar - NEW

Als merk is PowerBar continue in ontwikkeling en streeft altijd naar perfectie, niet alleen met innovatieve producten, maar ook met bestaande producten. Na lang onderzoek en vele testen in het NutritionLab van PowerBar, komen ze daarom nu met de nieuwe versie Energize Bar. Test ze nu zelf!

BORN, Innovatie ism Team Giant-Alpecin

Born Sportvoeding is innovation partner van Team Giant-Alpecin. Samen met de experts en de renners van het team zijn enkele bijzondere sportvoedingen ontwikkeld. Dit jaar introduceert Born o.a. de Iso Pro+, Recovery+, Flapjack Bar en nieuwe Xtra Bar.

PowerBar  - Natural Bars

De PowerBar Natural lijn bestaat inmiddels al uit een drietal verschillende repen, met daarin 7 smaakvariaties. Effectieve sportvoeding met uitgebalanceerde samenstelling op basis van natuurlijke ingrediënten. Nieuwsgierig? Ervaar alle PowerBar Natural Bars en de diverse smaakvariaties in het Natural Training Pack!

BYE! - Boost Your Energy!

BYE! wil zich kunnen onderscheiden van andere traditionele sportvoedingsmerken. Dit willen wij doen door het bieden van producten die ontwikkeld zijn om sportprestaties te verbeteren, maar dit dan wel op 100% natuurlijke basis. Wij zoeken onze ingrediënten voor onze sportvoeding op akkers, velden en boomgaarden en dus niet in laboratoria.

Maxim Energy Bar - new - 'non-sticky'

Niets is zo vervelend als een plakkerige reep amper uit de verpakking te krijgen, of je training moeten vervolgen met een paar plakkerige handen. De nieuw Energy Bar van Maxim, smaakvariant: Oats, Almonds & Salty Nuts, biedt uitkomst!

Energie repen, eetbaar rond het vriespunt?

Een mooie winterse trainingsdag! Strak blauwe lucht, windstil, temperatuur rond het vriespunt en lekker veel zuurstof in lucht, dus tijd voor een lange duurtraining. Maar komen we richting het vriespunt, dan worden de eens zo gebruikvriendelijke energie repen ineens stug en moeizaam kauwbaar. Hoe nu verder?

Energie reep handig bij hogere temperatuur?

Veelal is de Energie Reep of Energy Bar lastig uit de verpakking te krijgen wanneer het de reep/bar warmer wordt. Niet heel handig op een intensief sportmoment waar je niet veel tijd of handen vrij hebt en je lichaam schreeuwt om energie.Sportvoeding - Smaak en beleving!

Eerst ga je de doelen stellen. Wordt het deelnemen en finishen bij een lokale wedstrijd of ga je voor een podiumplaats bij een mondiale wedstrijd. Iedere atleet stelt op basis van zijn of haar mogelijkheden doelen. Bij optimalisatie van de doelstelling is een uitgebalanceerd (sport-)voedingsplan naast je training en wedstrijden van wezenlijk belang.

Toon meer