Sportsupplementen-advies op maat!

De gemiddelde duursporter denkt dat voedingssupplementen vooral bedoeld zijn voor topsporters. Dit is een misvatting! 60% van het productassortiment van Virtuoos (marktleider Nederlandse topsport en grootste dopingvrije lijn ter wereld) is juist bedoelt voor de ‘fanatieke’ breedte-sporters die het optimale uit zichzelf wil halen.

Belkin Pro Cycling Team - Virtuoos

Na een succesvol wielerseizoen hebben Belkin en Virtuoos besloten de samenwerking verder uit te bouwen. De medische staf van de wielerploeg gaat samen met hun leverancier van hoogwaardige vitamines- en mineralen de samenstelling van hun voedingssupplementenbestand optimaliseren en uitbreiden.

Marathon van Amsterdam – Koen Raymaekers

Koen Raymaekers (33) is dit weekend de belangrijkste Nederlandse deelnemer aan de Marathon van Amsterdam. De in Kenia woonachtige hardloper wordt met alle egards ontvangen in de hoofdstad: drie ‘hazen’ gaan hem tijdens de race uit de wind houden en hij krijgt een flinke som startgeld. ‘Ik kom naar Nederland om mijn persoonlijk record te verbeteren.’

Kramp - Magnesium - Sportvoeding

Bijna iedere sporter heeft er wel eens mee te maken: spierkramp! Bij kramp trekken alle spiervezels zich plots, onwillekeurig samen. Een tekort aan vocht is een van de meest voorkomende oorzaken binnen de duursport.