0

ABN AMRO

ABN AMRO fietsclub

Duursport.nl partner van de ABN AMRO Fietsclub!

De ABN AMRO Fietsclub is de community voor wielrenners en mountainbikers binnen de bank en uit het hele land. Door tijdens het fietsseizoen iedere weekend samen met collega’s een mooie fietstocht uit te zoeken is er altijd wel iemand om mee te fietsen. Of je nu een rondje van 60 kilometer op rustig tempo wil fietsen, of meer dan 200 km wilt afzien met gemiddelde snelheden die er niet om liegen, er wordt op alle niveau’s in teamverband gefietst. Daarnaast werkt de ABN AMRO Fietsclub samen met geselecteerde partners om voor haar leden voor bijzondere aanbiedingen op het gebied van de fietssport.

Vanaf 2014 is Duursport.nl partner in sportvoeding van de ABN AMRO Fietsclub. Duursport.nl is enkele jaren geleden opgezet door sporters voor sporters. In korte tijd is de webwinkel uitgegroeid tot de grootste online shop op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, scherpe prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot fietsen en specifieke productkennis vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Wil jij een objectief en vrijblijvend advies? Stel nu je vraag via info@duursport.nl

Exclusieve actie voor medewerkers van ABN AMRO!

Als medewerker van ABN AMRO kun jij ook mee profiteren van deze samenwerking tussen Duursport.nl en de ABN AMRO Fietsclub en voor deze exclusieve kortingsacties laten registreren bij Duursport.nl, de Sportvoeding Specialist voor duursporters. Dankzij deze ABN AMRO Fietsclub-registratie kan je genieten van een extra korting van 10% op ons merk Amacx Sportvoeding. Deze korting komt als een extra boven op de reeds scherpe staffelkortingen van dit merk. Tevens zullen er gedurende het jaar diverse extra kortingsacties voorbij komen die intern via de ABN AMRO worden aangeboden.

AMACX Duchenne Heroes


Wil jij als ABN AMRO medewerker genieten van deze exclusieve actie? Meld je dan nu aan bij Duursport.nl!

Stuur een e-mail naar info@duursport.nl o.v.v. je naam, e-mailadres (ABN AMRO emailaccount), adresgegevens en je telefoonnummer. Wij plaatsen je in de speciale kortingsgroep van de ABN AMRO Fietsclub. Vervolgens wordt bij iedere bestelling onder jouw account de korting automatisch verrekend en weergegeven in het betaalscherm. Je kan ten alle tijden vrijblijvend genieten van deze exclusieve actie.