Africa Classic

Africa Classic

Duursport.nl partner van Africa Classic!

Tijdens Africa Classic leg je op je mountainbike in 6 dagen 400 km (Tanzania) of 600 km (Oeganda) af over rode aarde en dirt tracks. Je doorkruist het pure Afrika, komt in contact met de plaatselijke bevolking en staat oog in oog met prachtige wilde dieren. Naast het avontuur, de fysieke inspanning en mentale uitdaging, geeft Africa Classic je de kans een bijdrage te leveren aan een betere gezondheid in Afrika. Je werft voor deze tocht sponsorgeld voor Amref Flying Doctors en krijgt ter plaatse de unieke kans om projecten te bezoeken. Hard work, magic moments!

Vanaf 2016 is Duursport.nl partner in sportvoeding van de Africa Classic. Duursport.nl is enkele jaren geleden opgezet door sporters voor sporters. In korte tijd is de webwinkel uitgegroeid tot de grootste online shop op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, scherpe prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot fietsen en specifieke productkennis vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Wil jij een objectief en vrijblijvend advies? Stel nu je vraag via info@duursport.nl


Tijdelijke Africa Classic actie!

Tijdens het rijden in de warme omstandigheden verlies je veel vocht, koolhydraten (energiebron voor het lichaam) en mineralen. Een vochtverlies van slechts 2% van je lichaamsgewicht kan je prestatie doen dalen met 20%. Het is dus zaak voldoende te drinken om je sportprestatie te ondersteunen.

Juist daarom zetten wij voor jouw deze 2 producten extra scherp in!

Nu 25% korting op de sportdranken:

Activeer de kortingscode: AC25
Kortingscode is geldig t/m 7 oktober 2017

Doorlopende actie voor de deelnemers aan de Africa Classic!

Als deelnemer aan de Africa Classic draag jij bij aan een beter gezondheid in Africa. Duursport.nl draagt graag zijn steentje bij aan deze sportieve inzet. Je kunt jezelf als bijzonder lid geregistreren bij Duursport.nl, de Sportvoeding Specialist voor duursporters. Dankzij deze Africa Classic lidmaatschapsregistratie kan je genieten van een extra korting van 10% op ons merk Amacx Sportvoeding. Deze korting komt als een extra boven op de reeds scherpe staffelkortingen van dit merk.

Africa Classic


Wil jij als deelnemer van de Africa Classic genieten van deze exclusieve actie? Meld je dan nu aan bij Duursport.nl!

Stuur een e-mail naar info@duursport.nl o.v.v. je naam, e-mailadres, adresgegevens, telefoonnummer en de link naar je profielpagina. Wij plaatsen je in de speciale kortingsgroep van de Africa Classic (geldig t/m 31 oktober 2017). Vervolgens wordt bij iedere bestelling onder jouw account de korting automatisch verrekend en weergegeven in het betaalscherm. Je kan ten alle tijden vrijblijvend genieten van deze exclusieve actie.