Africa Classic

Africa Classic

Duursport.nl partner van Africa Classic!

Vanaf 2016 is Duursport.nl dé partner op het gebied van sportvoeding tijdens de Africa Classic. Duursport.nl is in 2008 opgezet door sporters voor sporters. De webwinkel is uitgegroeid tot een van de grootste online shops op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, scherpe prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot fietsen en specifieke productkennis vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Wil jij een objectief en/of vrijblijvend advies? Stel gerust jouw vraag via info@duursport.nl


Exclusieve Africa Classic actie!

Tijdens het fietsen in warme omstandigheden verlies je veel vocht, koolhydraten (energiebron voor het lichaam) en mineralen. Een vochtverlies van slechts 2% van jouw lichaamsgewicht kan jouw prestatie doen dalen met 20%. Het is dus zaak voldoende te drinken om jouw sportprestatie te ondersteunen.

Omdat jij mee gaat doen aan de Africa Classic draag jij bij aan een betere gezondheid in Afrika. Duursport.nl draagt graag zijn steentje bij aan jouw sportieve inzet. Je kunt jezelf als bijzonder lid registreren bij Duursport.nl, de Sportvoeding Specialist voor duursporters. Als jij jezelf hebt geregisteerd kun je genieten van 10% korting op ons eigen merk Amacx Sportvoeding. Deze korting komt als een extra bovenop de reeds scherpe staffelkortingen van dit merk.

Africa Classic


Wil jij als deelnemer van de Africa Classic genieten van deze exclusieve actie? Meld je dan nu aan bij Duursport.nl!

Stuur een e-mail naar info@duursport.nl o.v.v. je naam, e-mailadres, adresgegevens, telefoonnummer en de link naar jouw profielpagina. Wij plaatsen jou in de speciale kortingsgroep van de Africa Classic (geldig t/m één maand na het evenement). Vervolgens wordt bij iedere bestelling onder jouw account de korting automatisch verrekend en weergegeven in het betaalscherm. Je kunt ten alle tijden vrijblijvend genieten van deze exclusieve actie.