0

Alpe d’HuZes

Alpe d'HuZes

Duursport.nl supporter van Alpe d’HuZes!

Zes keer de legendarische ‘Hollandse’ berg Alpe d’Huez beklimmen.
Alpe d'HuZes is opgericht met als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht. Dit wordt waargemaakt door met zoveel mogelijk mensen
steeds weer de grenzen van het mogelijke te verleggen. Een sportieve actie waarbij de deelnemers,
alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. Op één dag wordt minstens zes maal de legendarische Alpe d'Huez beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch werd in 2012 het recordbedrag van ruim 32 miljoen euro bijeengebracht!

Duursport.nl is enkele jaren geleden opgezet door sporters voor sporters. In korte tijd is de webwinkel uitgegroeid tot de grootste online shop op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, de laagste prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot fietsen en specifieke productkennis vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Wil jij een objectief en vrijblijvend advies? Stel nu je vraag via info@duursport.nl

Exclusieve actie voor de deelnemers aan Alpe d’HuZes!

Als deelnemer aan Alpe d'HuZes ga je de strijd aan om kanker uiteindelijk te overwinnen. Duursport.nl draagt graag zijn steentje bij aan deze sportieve inzet. Wij bieden jou op de negen geselecteerde topmerken, Amacx / BOOOM / Born / CamelBak / Compressport / High 5 / Maxim / SiS en Powerbar, extra scherpe kortingen. Bovenop de huidige staffelkortingen bieden wij op alle producten van deze geselecteerde merken een extra 10% korting, waardoor je voordeel kan oplopen tot een totaal van 30 % korting.

AMACX BORN BORN


CamelBak Compressport High 5


Maxim Powerbar SiS Sportvoeding


Wil jij als deelnemer aan Alpe d'HuZes genieten van deze exclusieve actie? Meld je dan nu aan bij Duursport.nl!

Stuur een e-mail naar info@duursport.nl o.v.v. je naam, e-mailadres, adresgegevens en de link naar je deelnemerspagina. Wij plaatsen je in de speciale kortingsgroep van Alpe d'HuZes. Vervolgens wordt bij iedere bestelling onder jouw account de korting automatisch verrekend en weergegeven in het betaalscherm. Je kan t/m 30 juni 2015 vrijblijvend genieten van deze exclusieve actie.

Wil je meer informatie over dit schitterende evenement? Klik dan hier