0

BORN Sportscare B.V. partner van Cycling Vlaanderen

Born Sportvoeding partner van Cycling Vlaanderen

BORN: de superior supporter van Cycling Vlaanderen!!

BORN is hét kwaliteitsmerk sportvoeding en sportverzorgende producten van de Benelux. Sinds 1985 wordt er met topsporters innovatieve producten ontwikkeld met een duidelijk effect, een goede verdraagzaamheid én een voortreffelijke smaak. BORN is momenteel innovation partner van Team Sunweb. Samen met de renners worden innovaties getest en verbeterd, zodat jij uiteindelijk het beste van het beste krijgt!

Vanaf 2017 is Born Sportvoeding partner in ‘superior sportscare’ van de Cycling Vlaanderen. Net als BORN is Duursport.be, dé specialist in sportvoeding, opgericht door sporters & voor sporters. In korte tijd is Duursport.be uitgegroeid tot de grootste online shop op het gebied van sportvoeding voor duursporters en vanaf begin af aan officieel dealer van BORN Sportscare. Het succes is te danken aan de combinatie van een uitgebreid assortiment, een eerlijke prijs én een snelle levering.

Wil jij een objectief en vrijblijvend advies over hoe BORN voor jou een waardevolle toevoeging kan zijn?
Stel nu je vraag via info@duursport.be

Exclusieve actie voor de leden van Cycling Vlaanderen!

Via jouw lidmaatschap van Cycling Vlaanderen kun je jezelf als bijzonder lid registreren bij Duursport.be. Dankzij deze Cycling Vlaanderen lidmaatschapsregistratie geniet je van een extra korting van 10% op het volledige assortiment van BORN. Deze korting komt als een extra boven op de toch al scherpe staffelkortingen, waarbij je totale korting kan oplopen tot ruim 20%.

Born Sportvoeding partner van Cycling Vlaanderen


Aanmelden voor de Cycling Vlaanderen Korting!

Wil jij als lid van de Cycling Vlaanderen genieten van dit exclusieve voordeel? Meld je dan nu aan bij Duursport.be!

Stuur een e-mail naar info@duursport.be o.v.v. je naam, e-mailadres, adresgegevens, telefoonnummer en je lidmaatschapsnummer. Wij plaatsen je in de speciale kortingsgroep van Cycling Vlaanderen. Vervolgens wordt bij iedere bestelling onder jouw account de korting op Born Sportscare producten automatisch verrekend en weergegeven in het betaalscherm. Je kan ten alle tijden vrijblijvend genieten van dit exclusieve voordeel!