0

Giro di KiKa

Giro di KiKa

Duursport.nl partner van Giro di KiKa!

De mooiste etappekoers rijd je in Italië. Giro di KiKa, 24 t/m 29 juni 2018, bevat volledig vernieuwde routes. Dezelfde uitdaging, maar andere vergezichten en heroïsche beklimmingen op de mooiste wegen van Italië. Giro di KiKa verhuist naar Toscane en Umbrië! De grandeur van de Giro d’Italia gecombineerd met het goede Italiaanse leven. Renners verleggen hun eigen grenzen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa.

Vanaf 2014 is Duursport.nl partner in sportvoeding van Giro di KiKa. Duursport.nl is enkele jaren geleden opgezet door sporters voor sporters. In korte tijd is de webwinkel uitgegroeid tot de grootste online shop op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, scherpe prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot fietsen en specifieke productkennis vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Wil jij een objectief en vrijblijvend advies? Stel nu je vraag via info@duursport.nl

Exclusieve actie voor de deelnemers aan Giro di KiKa!

Als deelnemer aan Giro di KiKa draag jij bij aan de doelstelling van KiKa: 95% genezing in 2025. Duursport.nl draagt graag zijn steentje bij aan deze sportieve inzet. Je kunt jezelf als bijzonder lid geregistreren bij Duursport.nl, de Sportvoeding Specialist voor duursporters. Dankzij deze Giro di KiKa lidmaatschapsregistratie kan je genieten van een extra korting van 10% op ons merk Amacx Sportvoeding. Deze korting komt als een extra boven op de reeds scherpe staffelkortingen van dit merk.

AMACX Giro di KiKa


Wil jij als deelnemer van Giro di KiKa genieten van deze exclusieve actie? Meld je dan nu aan bij Duursport.nl!

Stuur een e-mail naar info@duursport.nl o.v.v. je naam, e-mailadres, adresgegevens, telefoonnummer en de link naar je profielpagina. Wij plaatsen je in de speciale kortingsgroep van de Giro di KiKa. Vervolgens wordt bij iedere bestelling onder jouw account de korting automatisch verrekend en weergegeven in het betaalscherm. Je kan ten alle tijden vrijblijvend genieten van deze exclusieve actie.