Partners

Duursport voeding advies


HomeRide Nederlandse Triathlon Bond tour fot life duchenne heroes alpe d'Huzes klim classic ICycle Limburgs mooiste
Rotterdam marathon Tour du ALS Gerrie Knetemann Classic AXA valleirenners UW & TC De Volharding Giro di Kika Africa classic Africa classic
Meewind


Meewind

Meewind Koers

Sluit je wielerseizoen af met je fietsvrienden op Meewind Koers vanuit De Nieuwe Stad in Amersfoort. Naast de prachtige Toertocht (70, 115 of 150 km) over de Utrechtse Heuvelrug, met verrassende wegen door bossen en Hollandse polders, is er een heuse 'koers’. Op het breedste fietspad van Nederland houden we de Meewind Koers Sprint voor vriendenteams. Daarna uitbollen om je goodie bag op te halen, je gratis biertje te drinken, een gratis hapje te eten op het Finish Festival. Daar vind je Food Trucks, entertainment, muziek en meer én blikken we terug met prominenten op het voorbije koersjaar.

Ook belangrijk: Meewind Koers is op weg naar 100% duurzaamheid. Wij beleggen per deelnemer € 7,50 in de fondsen van onze partner Meewind, zodat jouw inschrijfgeld ook ten goede komt aan een duurzamere wereld.

Klik hier voor meer informatie.
HomeRide

HomeRide

Op 25 en 26 juni 2016 organiseert het Ronald McDonald Kinderfonds alweer de zesde editie van HomeRide: dé ultieme sponsorwielertocht die je uitdaagt om tot het uiterste te gaan. Ruim 500 kilometer fietsen binnen 24 uur van Maastricht naar Groningen, langs zeven Ronald McDonald Huizen. Dit jaar hebben we een bijzondere route waarbij we over de grens op bezoek gaan bij onze Duitse collega’s van Ronald McDonald Huis Essen. Als HomeRider rijdt met je team in estafettevorm, dag én nacht, door weer en wind. Samen haal je geld op voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

Kinderfonds

Als een kind ziek is, wil hij zijn ouders het liefst zo dicht mogelijk bij zich hebben. En als ouder wil je binnen een paar minuten aan de rand van het bed kunnen staan als je kind je nodig heeft. Daarom zijn er de Ronald McDonald Huizen, al 30 jaar lang. Met iedere kilometer die HomeRiders afleggen verkleinen we de afstand tussen ouders en hun kind in het ziekenhuis. Om een beeld te krijgen van dit bijzondere evenement kan je via deze link de promo bekijken.

Klik hier voor meer evenement informatie.
Hanzerenners Zwolle

Hanzerenners Zwolle

Wielervereniging Hanzerenners Zwolle is opgericht op 21 februari 2003 en bestaat dus ruim 13 jaar. De club is actief in diverse wielerdisciplines. Zo hebben zij de volgende afdelingen; wegwielrennen, veldrijden en baanwielrennen. Duursport.nl is vanaf 2016 partner in Sportvoeding ter ondersteuning van hun sportieve ambities.

Klik hier voor meer informatie en achtergronden van de wielervereniging.
Nederlandse Triathlon Bond

Nederlandse Triathlon Bond

De NTB vertegenwoordigt de belangen van rond de 100 triathlonverenigingen, ruim 60 organisaties van evenementen en ca. 25,500 leden (individueel of in verenigingsverband). Duursportfans leiden, in de meeste gevallen geheel vrijwillig, de triathlonverenigingen. Dat benadrukt de noodzaak van een professionele, overkoepelende organisatie waar aangesloten ledenverenigingen bij professionals terecht kunnen voor hun belangenbehartiging en specialistisch advies. Vanaf 2012 is Duursport.nl partner in sportvoeding van NTB. Vanuit Duursport.nl ondersteunen wij graag jouw sportieve prestaties en maken wij het mogelijk om met exclusieve kortingen sportvoeding aan te schaffen.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen als lid van de NTB, neem dan contact met ons op:info@duursport.nl
Duchenne Heroes

Duchenne Heroes!

Duchenne Heroes is uitgegroeid tot een begrip onder de meerdaagse mountainbiketochten. Een Challenge die je echt een keer moet voelen. In je benen en in je hart. Je fietst in zeven dagen van Frankrijk naar Nederland en legt dagelijks ruim 100 óf 70 kilometer af. Al fietsend geef je honderden kinderen met een slopende ziekte een betere kans op overleven.  Vanaf 2012 is Duursport.nl partner in sportvoeding van Duchenne Heroes.

Klik hier voor meer evenement informatie.
ONYVA

Mountainbiketochten & Clinics

Beleef de sensatie en het plezier van het Mountainbiken. Onyva clinics zijn er voor iedereen; bedrijven, scholen, fitnesscentra, families, vrienden, vriendinnen & sportclubs. Maar ook de gevorderde mountainbiker zal zich naar een hoger niveau kunnen fietsen met het volgen van een clinic voor gevorderden. Ontdek dat je grenzen verder liggen met instructies en goed materiaal! De tochten & clinics worden onder andere gereden in de Noordhollandse duinen en bossen bij Schoorl op het nummer 1 Mountainbikeparcours van Nederland.

Klik hier voor meer informatie.
KlimClassic

KlimClassic

De KlimClassic is de uitdaging voor het ware klimtalent, met Start- en finishlocatie voor het MECC in Maastricht. Jaarlijk op Hemelvaartsdag rijdt je de attractieve routes van 110 en 160 km door de Belgische Voerstreek en Ardennen geleidt. Uitdagende en vaak onbekende beklimmingen over respectievelijk 2.600 en 1400 hoogtemeters. Op o.a. de la Redoute, max 20%, wordt individueel je klimtijd gemeten.

Duursport.nl is dit jaar wederom supplier in sportvoeding van dit schitterende wielerevenement.

Klik hier voor meer evenement informatie.
Tour du ALS

Tour du ALS

Tour du ALS is het evenement op de Mont Ventoux waar fietsers geld bijeen fietsen om zodoende een bijdrage te leveren aan de zoektocht naar de oorzaak van ALS. Dit met als doel een mogelijkheid te scheppen om medicijnen en/of een behandelmethode te ontwikkelen om de vreselijke terminale ziekte te kunnen bestrijden. Op één dag gaan ze al fietsend een ongekende uitdaging aan die bijna onmogelijk lijkt. Bijna…., want toch lukt het velen telkens weer hun grenzen te verleggen en toch te volharden in de sportieve strijd.

Klik hier voor meer evenement informatie.
tour for life

Tour for Life!

Tour for Life brengt je in acht dagen van Italië naar Nederland. Goed voor ruim 1250 km, met minimaal 18500 Hm! Dwars door de Alpen (met scherprechters Col de Galibier en Col de la Madeleine), het idyllische Franse platteland van de Jura en de heuvelachtige Belgische Ardennen. Tour for Life is een schitterende, maar ook loodzware missie. De renners zoeken acht dagen lang zowel op fysiek als metaal vlak hun grenzen op. Het doel? Steun bieden aan de Daniel den Hoed Stichting en op deze wijze de strijd aan gaan tegen Kanker!

KLik hier voor meer evenement informatie.
tour for life

Alpe d’HuZes!

Zes keer de legendarische ‘Hollandse’ berg Alpe d’Huez beklimmen. Alpe d'HuZes is opgericht met als doel de onmacht die door kanker ontstaat, om te zetten in kracht. Dit wordt waargemaakt door met zoveel mogelijk mensen steeds weer de grenzen van het mogelijke te verleggen. Een sportieve actie waarbij de deelnemers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. Op één dag wordt minstens zes maal de legendarische Alpe d'Huez beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch werd in 2012 het recordbedrag van ruim 32 miljoen euro bijeengebracht! 

Vanaf 2012 is Duursport.nl supporter in sportvoeding van Alpe d'HuZes. Vanuit Duursport.nl ondersteunen wij graag jouw sportieve inzet voor het KWF en maken wij het mogelijk om met exclusieve kortingen sportvoeding aan te schaffen.

Wil jij weten wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op: info@duursport.nl.


Klik hier voor meer evenement informatie.
Limburg mooiste

Limburgs Mooiste

Binnen de toertochten voor wielrenners en mountainbikers is de Flexpoint Limburgs Mooiste een begrip. Een sportieve uitdaging! Tijdens dit fietsevenement gaan zo'n 20.000 fietsrecreanten op pad weg op een van de 12 verschillende routes. De deelnemers kunnen keizen uit het aanbod van de klassieker (racefietsen) of het MTB programma (mountainbike) een onderdeel dat het beste bij jou past. De verschillende parcours zijn onderscheidend en zeer geaccidenteerd, een sportieve uitdaging voor ieders niveau! Duursport.nl is deelnemer aan de Expo op het evenemententerrein. Wij voorzien je graag op locatie van de juiste voedingsadviezen en bieden je scherpe acties om tegen gunstige tarieven je sportvoeding te bemachtigen. Klik hier voor meer evenement informatie.
Gerrie Knetemann Classic

Gerrie Knetemann Classic

Op de tweede zondag van september wordt jaarlijks de succesvolle Gerrie Knetemann Classic verreden. Kijkend 'door de bril van Kneet' worden ieder jaar attractieve routes uitgezet over 45, 75, 110 en 160 km langs de mooiste plekjes van het Groene Hart en langs unieke natuurgebieden van de Ankeveense- en Loosdrechtse Plassen. Duursport.nl is dit jaar wederom supplier in sportvoeding van dit schitterende wielerevenement.

Klik hier voor meer evenement informatie.
Cycletours fietsvakanties

ICycle

Onze naam, iCycle, betekent letterlijk vertaald “ik fiets”. Fietsen is dan ook onze grote passie en die passie delen we graag met jou! Sinds 2014 is Duursport.nl partner in sportvoeding en voorzien wij de deelnemers aan de clinics graag van de juiste voedingsadviezen om goed voorbereid op pad te gaan.

Klik hier voor meer informatie over maatwerk fietsclinics, BMX kinderfeestjes, pumptracks & evenementen van ICycle.
AXA Valleirenners

Veenendaal-Veenendaal

Op zaterdag 9 april 2016 organiseerden de Valleirenners alweer voor de 12e keer de toerklassieker Veenendaal - Veenendaal. Een schitterende uitdaging voor sportieve en prestatiegerichte fietsers.

Klik hier voor meer achtergrondinformatie & inschrijfmogelijkheden.
UW & TC De Volharding

UW&TC de Volharding

De historie van UW&TC de Volharding gaat terug naar 1918. In de rijke historie van deze succesvolle vereniging zijn vele talentvolle renners opgeleid, waarbij grote namen uit de Nederlandse Wielersport horen. Bekende namen, met een Volhardingverleden, die in het huidge profpeloton wielrenenn zijn onder andere Jos van Emden, Brian Bulgac, Wilco Kelderman en Lars van de Haar. Duursport.nl is trots partner van deze ambitieuze vereniging!

Klik hier voor meer informatie over UW&TC de Volharding.
Tour de Kika

Giro di Kika

De mooiste etappekoers rijd je in Noord-Italië. Giro di KiKa staat voor 995 kilometer en 16.000 hoogtemeters fietsen in zes dagen. Etappes gaan door de spectaculaire Dolomieten, met klassieke bergpassen als de Stelvio en de Gavia. De grandeur van de Giro d’Italia gecombineerd met het goede Italiaanse leven. Renners verleggen hun eigen grenzen om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa.

Klik hier voor meer informatie en in te schrijven.
Africa Classic

Africa Classic

Gedurende de Africa Classic leg je op de mountainbike in 6 dagen circa 400 km af, voornamelijk over rode aarde en dirt tracks. Africa Classic kent geen extreme hoogteverschillen, maar is wel pittig. Naast het avontuur, de fysieke inspanning en mentale uitdaging, geeft Africa Classic je de kans een bijdrage te leveren aan een betere gezondheid in Afrika. Je werft voor deze tocht sponsorgelden ten gunste van Amref Flying Doctors.

Klik hier voor meer informatie en in te schrijven.