0

Motorsport Organisatie Nederland

MON - Motorsport Organisatie Nederland

Duursport.nl partner van Motorsport Organisatie Nederland!

Motorsport Organisatie Nederland (MON) is een motorsportbond voor de breedtesport. De MON zet zich in voor een laagdrempelige, betaalbare en een veilige motorsport. Het doel is om het uitoefenen van een motorsport zo toegankelijk mogelijk voor iedereen te maken. De MON biedt liefhebbers trainingen, wedstrijden, kampioenschappen en evenementen voor jong en oud, op allerlei niveaus zowel nationaal als Europees.

Vanaf 2014 is Duursport.nl partner in sportvoeding van de MON. Duursport.nl is enkele jaren geleden opgezet door sporters voor sporters. In korte tijd is de webwinkel uitgegroeid tot de grootste online shop op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, de lage prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot motorsport en specifieke productkennis vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Wil jij een objectief en vrijblijvend advies? Stel nu je vraag via info@duursport.nl

Exclusieve actie voor de leden van de MON!

Via je lidmaatschap van de MON kan je jezelf als bijzonder lid geregistreren bij Duursport.nl, de Sportvoeding Specialist voor duursporters. Dankzij deze MON lidmaatschapsregistratie kan je genieten van een extra korting van 10% op onze sportvoedingmerken Amacx, BOOOM, Born, High 5, Maxim, PowerBar, PeptiPlus en SiS Sportvoeding en Virtuoos Sportsupplementen. Deze korting komt als een extra boven op de toch al scherpe staffelkortingen van deze merken.

AMACX BOOOM BORN


High 5 Maxim PeptiPlus


Powerbar SiS Sportvoeding SiS Sportvoeding
Wil jij als lid van de MON genieten van deze exclusieve actie? Meld je dan nu aan bij Duursport.nl!

Stuur een e-mail naar info@duursport.nl o.v.v. je naam, e-mailadres, adresgegevens, telefoonnummer en je lidmaatschapsnummer. Wij plaatsen je in de speciale kortingsgroep van de MON. Vervolgens wordt bij iedere bestelling onder jouw account de korting automatisch verrekend en weergegeven in het betaalscherm. Je kan ten alle tijden vrijblijvend genieten van deze exclusieve actie.