0

Nederlandse Triathlon Bond

Nederlandse Triathlon Bond

Duursport.nl partner van de Nederlandse Triathlon Bond!

De NTB vertegenwoordigt de belangen van bijna 125 triathlonverenigingen, ruim 60 organisaties van evenementen en ca. 24.000 leden (in verenigingsverband of op basis van daglicentie). Duursportfans leiden, in de meeste gevallen geheel vrijwillig, de triathlonverenigingen. Dat benadrukt de noodzaak van een professionele, overkoepelende organisatie waar aangesloten ledenverenigingen bij professionals terecht kunnen voor hun belangenbehartiging en specialistisch advies. Een koepelorganisatie waar ook de individuele triatleet/duatleet terecht kan voor adviezen en informatie. De professionals van het bondsbureau werken samen met de vele vrijwilligers die in allerlei commissies belangeloos hun deskundigheid inzetten. De NTB is tevens aangesloten bij het NOC*NSF, de ETU en de ITU. De NTB overkoepelt alle multi-disciplinaire duursporten.

Vanaf 2012 is Duursport.nl partner in sportvoeding van de NTB. Duursport.nl is enkele jaren geleden opgezet door sporters voor sporters. In korte tijd is de webwinkel uitgegroeid tot de grootste online shop op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, de laagste prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot fietsen en specifieke productkennis vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Wil jij een objectief en vrijblijvend advies? Stel nu je vraag via info@duursport.nl

Exclusieve actie voor de leden van de NTB!

Via je lidmaatschap bij de NTB kan je jezelf als bijzonder lid geregistreren bij Duursport.nl, de Sportvoeding Specialist voor duursporters. Dankzij deze NTB lidmaatschapsregistratie kan je genieten van een extra korting van 10% op ons merk Amacx Sportvoeding. Deze korting komt als een extra boven op de reeds scherpe staffelkortingen van dit merk, waardoor je voordeel kan oplopen tot 30%.

Naast Amacx Sportvoeding zullen actiematig diverse ander merken en/of producten scherp in de maandacties voorbij komen!

AMACX NTB
Wil jij als lid van de NTB genieten van deze exclusieve actie? Meld je dan nu aan bij Duursport.nl!

Stuur een e-mail naar info@duursport.nl o.v.v. je naam, e-mailadres, adresgegevens, telefoonnummer en je licentienummer. Wij plaatsen je in de speciale kortingsgroep van de NTB. Vervolgens wordt bij iedere bestelling onder jouw account de korting automatisch verrekend en weergegeven in het betaalscherm. Je kan ten alle tijden vrijblijvend genieten van deze exclusieve actie.