0

Wielersportbond NTFU

Wielersportbond NTFU

Duursport.nl partner van de Wielersportbond NTFU!

Vanaf maart 2016 is de samenwerking tussen Duursport.nl en de NTFU helaas tot een einde gekomen. Het standaard kortingstraject voor verenigingen en organisaties zal daarom per 1 januari 2017 komen te vervallen. Wil je met jouw club of vereniging nog wel gebruik maken van een exclusieve aanbieding en/of scherpe acties? Stuur een email naar info@duursport.nl voor een persoonlijk Club-voorstel!


Fietsverenigingen, zoals toerfietsverenigingen en mountainbikeclubs, kunnen zich bij de NTFU aansluiten. Ook stichtingen, waaronder VVV’s die fietsgerelateerde activiteiten ontplooien, kunnen lid worden van de NTFU. De NTFU behartigt de belangen van de ruim 550 aangesloten verenigingen en stichtingen en waarborgt de kwaliteit van de toertochten die door hen worden georganiseerd.

Vanaf 2014 is Duursport.nl partner in sportvoeding van de NTFU. Duursport.nl is enkele jaren geleden opgezet door sporters voor sporters. In korte tijd is de webwinkel uitgegroeid tot de grootste online shop op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, scherpe prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant, en dus ook richting verenigingen en stichtingen die zich inzetten voor de bevordering van het fietsplezier..

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot fietsen en specifieke productkennis vormen een ideale mix om de vereniging of stichting ondersteuning te bieden en de kennis & gebruik van sportvoeding te optimaliseren. Wil jij een objectief en vrijblijvend advies? Stel nu je vraag via info@duursport.nl

Exclusieve korting voor NTFU vereniging of stichting!

Via het lidmaatschap van de NTFU kan de vereniging of stichting worden geregistreerd bij Duursport.nl, de Sportvoeding Specialist voor duursporters. Dankzij deze NTFU lidmaatschapsregistratie kan de vereniging of stichting genieten van een extra korting van 20% op ons merk Amacx Sportvoeding, ten behoeve van de ondersteuning van evenementen. Deze korting komt als een extra boven op de reeds bestaande staffelkortingen van dit merk.

AMACX NTFU


Wil jij met de organisatie en lid van de NTFU genieten van deze exclusieve korting? Meld jouw vereniging of stichting dan nu aan bij Duursport.nl!

Stuur een e-mail naar info@duursport.nl o.v.v. je vereniging/stichting, naam van de contactpersoon, e-mailadres, adresgegevens en telefoonnummer. Wij plaatsen de betreffende contactpersoon in de speciale kortingsgroep van de NTFU. Vervolgens wordt bij iedere bestelling onder het betreffende account de korting automatisch verrekend en weergegeven in het betaalscherm. De vereniging of stichting kan ten alle tijden vrijblijvend genieten van deze exclusieve korting.