0

Tour du ALS

Tour du ALS

Samen trappen we ALS de wereld uit!

Tour du ALS is het evenement op de Mont Ventoux waar fietsers geld bijeen fietsen om zodoende een bijdrage te leveren aan de zoektocht naar de oorzaak van ALS. Dit met als doel een mogelijkheid te scheppen om medicijnen en/of een behandelmethode te ontwikkelen om de vreselijke terminale ziekte te kunnen bestrijden. Op één dag gaan de deelnemers al fietsend een ongekende uitdaging aan die bijna onmogelijk lijkt. Bijna…., want toch lukt het velen telkens weer hun grenzen te verleggen en toch te volharden in de sportieve strijd. Ieder jaar weer een mooie nieuwe uitdaging op de ‘to do list’ van vele sportievelingen.

Zo was in 2012 de eerste editie en hebben ze direct lat hoog gelegd met “Tour du ALS goes Mont Ventoux XXL”. Een eerste editie waarmee ze een ongekend bedrag bijeen hebben gebracht om zodoende ons doel, de ziekte ALS op de kaart te zetten en onderzoekers de gelegenheid geven te zoeken naar “de oplossing” , te verwezenlijken (tot in lengte van jaren).

Duursport.nl partner van Tour du ALS!

Duursport.nl is enkele jaren geleden opgezet door sporters voor sporters. In korte tijd is de webwinkel uitgegroeid tot de grootste online shop op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, de laagste prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot fietsen en specifieke productkennis vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Wil jij een objectief en vrijblijvend advies? Stel nu je vraag via info@duursport.nl

Exclusieve actie voor de deelnemers aan Tour du ALS!

Als deelnemer aan Tour du ALS ben jij ambassadeur van stichting ALS, strijder tegen deze vreselijk ziekte. Duursport.nl draagt, in samenwerking met de organisatie van Tour du ALS en het hoogwaardige sportvoedingmerk BOOOM, graag zijn steentje bij aan deze sportvieve inzet. Wij bieden jou op de topmerken BOOOM, CamelBak en Compressport een exclusief scherpe korting. Bovenop de huidige staffelkortingen bieden wij op alle producten van deze geselecteerde merken, waarvan BOOOM tevens sponsor is van Tour de ALS, een extra 10% korting.

CamelBak BORN Compressport


Wil jij als deelnemer aan Tour du ALS genieten van deze exclusieve actie? Meld je dan nu aan bij Duursport.nl!

Stuur een e-mail naar info@duursport.nl o.v.v. je naam, e-mailadres, adresgegevens en de link naar je deelnemerspagina. Wij plaatsen je in de speciale kortingsgroep van Tour du ALS. Vervolgens wordt bij iedere bestelling onder jouw account de korting automatisch verrekend en weergegeven in het betaalscherm. Je kan ten alle tijden vrijblijvend genieten van deze exclusieve actie.

Wil je meer informatie over dit schitterende evenement? Klik dan hier