Tour for Life

Tour for life

Duursport.nl partner van Tour for Life!

Tour for Life 2018, 26 augustus t/m 2 september, brengt je in acht dagen van Italië naar Nederland. Goed voor ruim 1300 km, met circa 17000 Hm! Dwars door de Italiaanse en Franse Alpen, het idyllische platteland van de Jura en de heuvelachtige Belgische Ardennen. Tour for Life is een schitterende, maar ook loodzware missie. De renners zoeken acht dagen lang zowel op fysiek als metaal vlak hun grenzen op. Het doel? Steun bieden aan de Daniel den Hoed Stichting en op deze wijze de strijd aan gaan tegen Kanker!

Reeds sinds 2012 is Duursport.nl partner in sportvoeding van Tour for Life. Duursport.nl is enkele jaren geleden opgezet door sporters voor sporters. In korte tijd is de webwinkel uitgegroeid tot de grootste online shop op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, de laagste prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot fietsen en specifieke productkennis vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Wil jij een objectief en vrijblijvend advies? Stel nu je vraag via info@duursport.nl

Exclusieve actie voor de deelnemers aan Tour for Life!

Via je deelname aan Tour for Life 2018 kan je jezelf als bijzonder lid geregistreren bij Duursport.nl, de Sportvoeding Specialist voor duursporters. Dankzij deze TFL-registratie kan je genieten van een extra korting van 10% op ons merk Amacx Sportvoeding. Deze korting komt als een extra boven op de reeds scherpe staffelkortingen van dit merk, waardoor je voordeel kan oplopen tot 30%.

Naast Amacx Sportvoeding zullen actiematig diverse ander merken en/of producten scherp in week of maandacties voorbij komen!

AMACX Tour for Life


Wil jij als deelnemer aan Tour for Life genieten van deze exclusieve actie? Meld je dan nu aan bij Duursport.nl!

Stuur een e-mail naar info@duursport.nl o.v.v. je naam, e-mailadres, adresgegevens en de link naar je deelnemerspagina. Wij plaatsen je in de speciale kortingsgroep van Tour for Life. Vervolgens wordt bij iedere bestelling onder jouw account de korting automatisch verrekend en weergegeven in het betaalscherm. Je kan ten alle tijden vrijblijvend genieten van deze exclusieve actie.

Wil je meer informatie over dit schitterende evenement? Klik dan hier