UW&TC de Volharding

Amacx Sportvoeding – UW&TC de Volharding


Duursport.nl partner van UW&TC de Volharding!

De geschiedenis van de Volharding gaat terug tot 1918. De Utrechtse wielerclub de Arend werd in dat jaar opgericht. In 1930 fuseerde de club met Olympia, een onderafdeling van de wielervereniging met dezelfde naam in Amsterdam. Samen gingen ze verder als Utrechtse Wieler en Toerclub De Volharding. Menig talent heeft zich in de tussentijd bij De Volharding ontwikkeld tot verdienstelijk prof. Sinds 2007 heeft de vereniging een vernieuwd en eigen parcours en wordt er meet veel ambitie naar de toekomst gekeken.

Vanaf 2015 is Duursport.nl partner in sportvoeding van UW&TC de Volharding. Duursport.nl is enkele jaren geleden opgezet door sporters voor sporters. In korte tijd is de webwinkel uitgegroeid tot de grootste online shop op het gebied van sportvoeding voor duursporters. Het succes is te danken aan de combinatie van een zeer groot assortiment, scherpe prijzen en een snelle levering. Een overzichtelijke webwinkel met een hoog niveau service en commitment naar de klant.

Onze expertise op het gebied van sportvoeding in relatie tot fietsen en specifieke productkennis vormen een ideale mix om ook jouw prestaties te optimaliseren. Wil jij een objectief en vrijblijvend advies? Stel nu je vraag via info@duursport.nl

Exclusieve actie voor de leden van UW&TC de Volharding!

Via je lidmaatschap bij UW&TC de Volharding kan je jezelf als bijzonder lid geregistreren bij Duursport.nl, de Sportvoeding Specialist voor duursporters. Dankzij deze UW&TC de Volharding lidmaatschapsregistratie kan je genieten van een extra korting van 10% op ons merk Amacx Sportvoeding. Deze korting komt als een extra boven op de reeds scherpe staffelkortingen van dit merk, waardoor je voordeel kan oplopen tot 30%.

Naast Amacx Sportvoeding zullen actiematig diverse ander merken en/of producten scherp in de maandacties voorbij komen!

AMACX


Wil jij als lid van UW&TC de Volharding gebruik maken van deze exclusieve actie? Meld je dan nu aan bij Duursport.nl!

Stuur een e-mail naar info@duursport.nl o.v.v. je naam, e-mailadres, adresgegevens, telefoonnummer en je bondslidnummer. Wij plaatsen je in de speciale kortingsgroep van de UW&TC de Volharding. Vervolgens wordt bij iedere bestelling onder jouw account de korting automatisch verrekend en weergegeven in het betaalscherm. Je kan ten alle tijden vrijblijvend genieten van deze exclusieve actie.