0

Duursport.nl Wielrenclinic

Duursport.nl Wielrenclinic!

Nederland is het fietsland maar, hoeveel fietservaring wij van jongs af aan ook hebben, racefietsen/wielrennen kan nog best lastig zijn. Scherpe bochten, fietsen in een peloton, staand klimmen en/of een noodstop maken, in het kort paar uitdagingen die een wielrenner te wachten staat zodra hij zich op de weg begeeft. Wil jij je het maximaal mogelijke uit je racefiets halen en wil je geen rondje achter de instructeur aanrijden maar echt wat leren? Duursport verzorgt, in samenwerking met ICycle, Wielrenclinics die daadwerkelijk jouw grenzen op de racefiets verleggen. De instructeurs hebben hun sporen reeds verdient in de (wedstrijd)sport en beheersen de specifieke kneepjes van het wielervak volledig. Zij zorgen ervoor dat jij een onvergetelijke en leerzame dag op je racefiets hebt.

Succes en plezier gegarandeerd, dat beloven we!Beginner of gevorderd?

Als individueel wielrenner heb je natuurlijk persoonlijke wensen voor een wielrenclinic. Als beginner in een gevorderden groep of andersom zal er voor zorgen dat je met een ontevreden gevoel naar huis gaat. In tegenstelling tot de meeste clinics bieden wij jou dan ook uitsluitend wielrenclinics op maat aan.

Kies je voor de gevorderden groep, dan gaan we bijvoorbeeld in op hele specifieke zaken die voor een wedstrijd of uitdagend evenement als de Alpe d’Huzes, Tour for Life of Tour du ALS, belangrijk zijn. Op deze wijze word je speciefieke klaar gestoomd voor jouw sportieve uitdaging in wedstrijdverband of op de diverse wereldberoemde cols. Maar ook als beginner kom je beslagen ten ijs thuis en worden onderwerpen als: stuur-, rem- en schakeltechniek, klimmen en dalen, een juiste balans op de fiets en het rijden van strakke bochten behandeld. Natuurlijke pakken we ook een stukje conditie mee!

Wielrenclinic – 22 maart 2014 & 17 mei 2014


  • Start- & finishlocatie
    Restaurant Buitenlust
    Burg. Jhr. H v.d. Boschstraat 13
    3958CA Amerongen
  • Tijd: Clinic vindt plaats tussen 10.00 en 14.00
  • Benodigdheden: Eigen fiets, helm (verplicht!), kleding/schoenen

Wielrenclinic onder leiding van ICycle


De naam, ICycle, betekent letterlijk vertaald ‘ik fiets’. Fietsen is dan ook hun grote passie en die passie delen ze graag met jou! Met het aanbieden van de clinics, olv ervaren instructeurs uit de (wedstrijd)sport en de techniek van het mountainbiken volledig beheersen, mikken zij op de complete fietsbeleving. Zo kan van jong tot oud en ieder op zijn eigen niveau de ‘Kick’ van het fietsen ervaren. De instructeurs zorgen ervoor dat jij een onvergetelijke en leerzame dag op je mountainbike hebt.

Exclusieve introductieactie – Gratis Amacx Energy Deal!


Ter introductie ontvang je nu tijdelijk een Gratis Amacx Energy Deal bij je inschrijving. Dit Amacx totaalpakket voorziet de wielrenner compleet in zijn vocht en energiebehoefte en bevat de lekkerste repen, de beste gels en een heerlijke Isotonic Sportdrink, incl. 500 of 750 ml bidon!

Wil jij mee doen aan deze unieke clinic? Schrijf je dan nu in voor de Wielrenclinic van Duursport.nl!