0

Island Tribe

Island Tribe is de ideale zonnebrand voor sporters. Island Tribe is waterproof en dus ook transpiratieproof met een perfecte UVA en UVB bescherming. Onderaan deze pagina vind je meer informatie over Island Tribe Zonnebrand dat je misschien kan helpen met het maken van de keuze. Voor andere vragen of informatie staat onze klantenservice natuurlijk altijd voor je klaar. Meer info...

Categories

    •    
Filter
SPF 50 Clear Gel 100ml Zonnebrand
SPF 50 Clear Gel 100ml Zonnebrand Island Tribe
19.95
SPF 50 Clear Gel 50ml Zonnebrand
SPF 50 Clear Gel 50ml Zonnebrand Island Tribe
12.95
Island Tribe SPF 30 Clear Gel Spray 125ml Zonnebrand
Island Tribe SPF 30 Clear Gel Spray 125ml Zonnebrand Island Tribe
14.95
Zonnebrand SPF 50 Gel 10ml
Zonnebrand SPF 50 Gel 10ml Island Tribe
3.95
Lip Balm SPF15
Lip Balm SPF15 Island Tribe
3.50
SPF 50 Clear Gel Stick Zonnebrand
SPF 50 Clear Gel Stick Zonnebrand Island Tribe
11.95
1 - 6 van 6Producten per pagina:
Island Tribe zonnebrand voor sporters | Waterproof en dus ook Transpiratieproof | Cancer Council

Island Tribe zonnebrand voor sporters

Island Tribe is de ideale zonnebrand voor duursporters. De meeste duursporten worden buiten gedaan en vooral tijdens de maanden dat de zon het hardst schijnt. Het is daarom belangrijk om tijdens sporten als wielrennen, hardlopen, triathlon, voetbal, hockey etc. je huid goed te beschermen tegen de zon. Wanneer je lang buiten bent kan je zelfs op bewolkte dagen al verbranden.

Waterproof en dus ook Transpiratieproof

Island Tribe is een waterproof zonnebrandmerk die zijn oorsprong heeft in de watersportwereld. Er is door Duursport.nl niet voor niets voor dit merk gekozen. Tijdens duursporten kan je soms hevig transpireren. Niet is dan vervelender dan zonnebrand die daardoor niet blijft zitten of soms zelfs in je ogen loopt. Dat kan voor flink gevaarlijke situaties zorgen. Doordat Island Tribe speciaal is ontwikkeld voor watersporters heb hier totaal geen last meer van.

Island Tribe aangeraden door de Cancer Council

Island Tribe Europe is gevestigd in Nederland. Het merk zelf komt officieel uit Zuid-Afrika. Een sportland bij uitstek. Island Tribe zonnebrand wordt over heel de wereld door sporters gebruikt omdat het een goede bescherming tegen de zon geeft en het uitstekend blijft zitten. Grote organisatie zoals de Cancer Council raden zelfs aan om dit merk te gebruiken tijdens het sporten.