Verzenden en betalen

Verzendkosten

Zendingen voor Duursport.nl naar Nederland en België zijn GRATIS, voor orders vanaf €50,00.
Verzenden Nederland en Belgie
Orderbedrag Verzendbijdrage Land
Orders vanaf €50,00 GRATIS Nederland en Belgie
Orders vanaf €25,00 tot €49,99 €1,95 Nederland en Belgie
Orders vanaf €0,00 tot €24,99 €3,95 Nederland en Belgie


Binnen 24 uur leveren

Bestelling op werkdagen geplaatst voor 22.00 uur wordt direct verzonden zodat u uw bestelling de volgende dag al kunt verwachten. Om deze service te bieden zijn wij afhankelijk van andere partijen zoals pakketdiensten en banken.

Standaard orders binnen Nederland worden verzonden met PostNL en DHL. Voor België maken wij gebruik van de DPD. Partijen streven ernaar uw pakket de eerste werkdag na aanbieding te bezorgen. Op welk tijdstip de zending precies bezorgd wordt, is onder meer afhankelijk van plaats en soort pakket.

Afhalen bij PostNL Pickup
U kunt ook kiezen voor PostNL pickup. U kunt dan uw bestelling op een door u gewenst afhaalpunt laten bezorgen (supermarkten, tankstations, krantenwinkels etc.). Verzenden via PostNL pickup zal in de meeste gevallen 1 werkdag duren.

Uw bestellingen volgen

Direct nadat wij uw pakket hebben aangeboden bij de pakketdienst ontvangt u van ons een track en trace nummer waarmee u uw bestelling online kunt volgen.

Afhalen

U kunt het artikel afhalen bij ons kantoor te Katwijk. Betaling contant of met PIN (vraag om de afhaalkorting).
Openingstijden: 08.30 - 17.00 uur (ma-vr)
Afhaaladres: Taanderstraat 13, 2222 BG Katwijk (zh), Nederland

Betaalmethodes

Betaalopties Nederland en Belgie
Betaaloptie Kosten Korte omschrijving
iDEAL Gratis -Voor 22.00 uur besteld volgende dag in huis.
Vooruitbetaling Gratis -Nadat uw betaling bij ons is bijgeschreven zullen wij uw pakket verwerken. In de regel kan dit een dag langer duren voordat wij uw pakket versturen.
Mister Cash (BE) Gratis -Voor 22.00 uur besteld volgende dag in huis.
PayPal €0.90
-Voor 22.00 uur besteld volgende dag in huis.
Credit Card €1.95
-Master Card en Visa Card
-Voor 22.00 uur besteld volgende dag in huis.
Rembours (NL) €6.95
-Betalen aan de postbode.
-Voor 22.00 uur besteld volgende dag in huis.
Rembours (BE) €12.50
-Betalen aan de postbode.
-Voor 17.00 uur besteld volgende dag in huis.

Omschrijving betaalmethodes

iDEAL

Heeft u toegang tot internet bankieren bij Postbank, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank of Fortis? Met Ideal kun je veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen, vervolgens selecteert u uw persoonlijke bank. Daarna wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht gelijk klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en de betaling te autoriseren. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.

Paypal

Betalen met Paypal gaat gemakkelijk en supersnel, tijdens het bestelproces kiest u voor de betaalwijze Paypal, u wordt direct doorgeleid naar uw Paypal account. na betaling zal uw bestelling direct worden verzonden en de volgende dag al worden aangeboden.

Mistercash (België)

Mistercash is een online betaalsysteem voor Belgische klanten. Momenteel is al 90% van Belgische banken aangesloten bij dit online betaalsysteem.
De betalingen met Bancontact/Mister Cash op het internet zijn volledig beveiligd, meestal door een digipass of kaartlezer. Dat is een veiligheidsmodule die u van uw bank hebt ontvangen als u aan pc-banking doet. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.

Creditcard

Bij Duursport.nl kunt u betalen met de vernieuwde, nog beter beveiligde methodes van Eurocard/Mastercard Securecode en Verified by Visa.
Uw bank autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct verrekend en wij worden door uw bank geïnformeerd, zodat uw bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.

Vooraf betalen via overboeking

U verzoekt uw bank door middel van een overschrijvingsformulier of via een elektronisch overschrijvingsformulier het factuurbedrag over te schrijven.

Het is belangrijk dat u in de omschrijving het Ordernummer vermeldt, welke u per email ontvangt. U dient het factuurbedrag aan ons over te maken onder vermelding van dit betalingskenmerk op de volgende rekening nummers:

Rekeninghouder: Duursport.nl
Iban: NL71 INGB 0664 8551 72
Bic Code: INGBNL2A

Bij deze betaalmethode wordt de zending verzonden zodra het bedrag bij ons op de rekening is bijgeschreven. Doordat er vertraging op het bankverkeer zit, kan dit soms 1-3 werkdagen duren voordat wij de order kunnen verzenden.

Rembours (betalen bij de postbode)

Bij een bestelling onder rembours wordt de bestelling nog dezelfde dag nog verzonden, mits geplaatst voor 22.00 uur in NL en voor 17.00 uur in BE . Wij reken een bijdrage van € 6.95 in NL en € 12,50 in BE voor deze dienst. In de regel wordt het pakket dan de volgende werkdag aangeboden. U dient uw bestelling gepast en contant af te rekenen bij de postbode.

Veilige betaalplatform

Alle online betalingen worden afgehandeld door Multisafepay. Multisafepay is een zogenaamde Payment Service Provider, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het veilig verwerken van betalingen via Internet.

Online betalingsgegevens zoals iDeal, Mister Cash of Credit card worden rechtstreeks doorgegeven aan het Multisafepay betaalplatform via een veilige Secure Socket Layer verbinding (SSL).
SSL is het meest gebruikte veiligheidsprotocol op het Internet en wordt gebruikt voor het coderen van data die uitgewisseld worden tussen een consument en een server. SSL is een manier van coderen van gegevens waardoor het voor derden niet mogelijk is berichten te lezen. Alle browsers ondersteunen SSL en geven dan ook aan wanneer deze beveiliging van kracht is. Het vormt een wereldwijde standaard voor veilig betalen via Internet.

Zodra de betaling is goedgekeurd ontvangt Duursport.nl de melding dat de betaling is verwerkt. Vervolgens wordt de bestelling door Duursport.nl naar het opgegeven adres verstuurd. iDeal.nl heeft dus geen inzage in de ideal of creditcard- en betalingsgegevens.

Indien voor een betaalwijze met een creditcard wordt gekozen dan zijn hierop de voorwaarden van de desbetreffende kaartuitgever van toepassing. Duursport.nl is geen partij in de relatie tussen u en de kaartuitgever.

Terugbetaling

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bestellingen (bij vooruitbetalen) hebben wij uw IBAN en BIC/Swift nummer nodig. Terugbetalingen geschieden na goedkeuring binnen 10 werkdagen.