0

Kwakzalver Sports

Kwakzalver is ontstaan door (ex)-topsporters uit de schaats- en inline-sport. Zij houden nog steeds ontzettend veel van de sport. Het zijn sporters die overal het maximale uit willen halen. Hieruit is een serie gels gekomen, gemaakt door sporters, getest door sporters maar vooral gemaakt vóór jou als sporter! Lees meer...>

Categories

    •    
Filter
Kramp Krachtig 100 ml
Kramp Krachtig 100 ml Kwakzalver Sports
17.95
Koele Gel 100 ml
Koele Gel 100 ml Kwakzalver Sports
12.95
Vurig Warm 100 ml
Vurig Warm 100 ml Kwakzalver Sports
17.95
Wonden Wonder 100 ml
Wonden Wonder 100 ml Kwakzalver Sports
23.95
Magnesium Grip Gel 100 ml
Magnesium Grip Gel 100 ml Kwakzalver Sports
11.95
1 - 5 van 5Producten per pagina:

Kwakzalver Sports

  1. Wat is Kwakzalver Sports?
  2. Visie Kwakzalver

Wat is Kwakzalver Sports?

’Bedrieglijk goed!’

De quote zegt al een hoop waar Kwakzalver Sports voor staat. Kwakzalver Sports is opgericht door Luc ter Haar en Roy Boeve, beide (ex)topsporters. Zij zijn beide sporters die overal het maximale uit willen halen. Ook zijn zij die sporters die daar alles aan doen en daar alles voor over hebben. Zij snappen als geen ander sporters die ook het maximale eruit willen halen. Op het moment dat alles klopt, kun jij nét dat ene verschil maken!

Om jou te ondersteunen om het maximale te bereiken heeft Kwakzalver Sports functionele cosmetische producten ontwikkeld. De crèmes zijn gemaakt door sporters, getest door sporters maar vooral speciaal gemaakt voor jou! Speciaal voor de sporters die alleen het aller beste goed genoeg vinden.

Visie Kwakzalver Sports

Kwakzalver wil graag dat jij als sporter trots kunt zijn op jouw prestaties. Kwakzalver wil graag dat hun crèmes mee kunnen helpen aan het behalen van jouw successen! Daarnaast wil Kwakzalver jou graag voorzien van stijlvolle en vooral functionele producten.