0

4-Season DealMaxim

Stapelvoordeel! Shop vandaag voor minimaal €55,- en profiteer van 5% extra korting* met code: GOFORIT5 Ga je voor minimaal € 85,-? Profiteer van 8% extra korting* met code: GOFORIT8 (* muv 'altijd laag' producten)
27.25 26.15

Direct leverbaar

Maxim – 4-Season Deal


De voorbereiding voor 2018 start nu!


Herfst-/Wintertip: in de voorbereiding op jouw grote sportmoment van het jaar kun je wel wat extra energie gebruiken. Maxim Carbo Loader is niet alleen geschikt als oplader voor extreme uitdaging tijdens de warme dagen, maar het is ook ideaal voor de koudere maanden! De kou vraagt veelal meer energie van je lichaam om het warm te houden. Houd daarom je energielevel op peil! Dit doe je op een gemakkelijke manier met een Carbo Loader.

Maxim Carbo Loader is niet alleen geschikt om vooraf de energievoorraad in je lichaam te verhogen, maar ook om tijdens het sporten extra energie aan je sportdrank toe te voegen. Dit is ideaal op momenten dat je minder vocht nodig hebt en meer energie. Voeg 2 schepjes Carbo Loader toe aan 750ml Maxim Hypotonic Sports Drink. Het levert ruim 100% extra energie voor 90 minuten intensieve training of lange duurtrainingen in de kou.

Combineer de Carbo Loader dus met de Sports Drink!

Inhoud van de Maxim 4-Season Deal:
Maxim Sportvoeding koop je snel en eenvoudig online bij Duursport.nl!

Gebruik en dosering – 4-Season Deal


Gebruiksadvies van de Hypotonic Sports Drink:
Voor de inspanning: Zorg ervoor dat je met een goede vochtbalans begint. Drink daarom 500 ml Maxim Energy Drink in het uur voorafgaand aan je training / wedstrijd.

Tijdens de inspanning: De hoeveelheid Maxim Energy Drink die gebruikt moet worden tijdens het sporten hangt af van het individu, de weersomstandigheden, de intensiteit en duur van de inspanning. Algemene richtlijnen zijn 600 – 800 ml per uur tijdens de inspanning.

Dagelijks gebruik: Drink meteen na het sporten 500 ml Maxim Energy Drink voor een optimaal herstel van de vochtbalans en voor aanvulling van je koolhydraatvoorraad.

Gebruiksadvies van de Carbo Loader:

Voeg 2 tot 3 schepjes Carbo Loader toe aan 750ml Maxim Hypotonic Sports Drink. Het levert ruim 100% extra energie voor 90 minuten intensieve training of wedstrijd.

Heeft u vragen over Maxim 4-Season Deal? Neem gerust contact op met onze klantenservice.


Onze service

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met