0

Bio Bike Cleaner 1000 mlMorgan Blue

Stapelvoordeel! Shop vandaag voor minimaal €55,- en profiteer van 5% extra korting* met code: GOFORIT5 Ga je voor minimaal € 85,-? Profiteer van 8% extra korting* met code: GOFORIT8 (* muv 'altijd laag' producten)
12.95

Direct leverbaar

Morgan Blue - Bio Bike Cleaner 1000 ml

Bio Bike Cleaner voordelen:

  • 100% biologisch afbreekbare fietsreiniger
  • Kant-en-klaar
  • Ook toe te passen op ketting en versnellingsapparaat
  • Geschikt voor wegfietsen, MTB's en cyclocrossfietsen
Deze fietsreiniger van Morgan Blue is 100% biologisch afbreekbaar. Hij gebruik worden op zowel het frame als de aandrijving daarvan.

Gebruik en dosering - Bio Bike Cleaner

Gebruiksadvies van de Morgan Blue Bio Bike Cleaner:
Spuit eerst je fiets af met water zodat de ergste vuil er vanaf is. Spuit daarna de fiets in met de Bio Bike Cleaner. Wij adviseren om een kettingborstel te gebruiken om de ketting en de derailleur te reinigen. Gebruik de washandschoen om het frame en de andere onderdelen beter te reinigen. Laat de Morgan Blue Bio Bike Cleaner maximaal 2 minuten inwerken. Spoel daarna de fiets goed af met water en droog daarna alles goed. Vergeet tot slot niet om je ketting opnieuw in te smeren met olie/wax.

Heb je vragen over de Morgan Blue Bio Bike Cleaner? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Samenstelling - Bio Bike Cleaner

Ingrediënten van de Morgan Blue Bio Bike Cleaner:
Fosfaten (<5%), niet-ionogene oppervlakte actieve stoffen (<5%), kationogene oppervlakte actieve stoffen (<5%), parfums (limonene, hexyl cinnamaldehyde, linalool, citral, citronellol).

Waarschuwing: Buiten het bereik van kinderen houden. Bij het inwinnen van medisch afvies, de verpakking of het etiket ter beschikking houden. Veroorzaakt ernstige oogirritatie. Na het werken met dit product de handen grondig wassen. Beschermende handschoenen, beschermende kleding, oogbescherming, gelaatsbescherming dragen. Bij contact met de ogen: voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten; contactlenzen verwijderen, indien mogelijk; blijven spoelen. Bij aanhoudende oogirritati: een arts raadplegen.


Onze service

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend