0

Chain Keeper Thru Axle (Steekas)Morgan Blue

Stapelvoordeel! Shop vandaag voor minimaal €55,- en profiteer van 5% extra korting* met code: GOFORIT5 Ga je voor minimaal € 85,-? Profiteer van 8% extra korting* met code: GOFORIT8 (* muv 'altijd laag' producten)
5.95

Direct leverbaar

Morgan Blue – Chain Keeper Thru Axle (12mm Steekas)

Chaom Keeper Thru Axle voordelen:

  • Voor fietsen met een 12mm steekas
  • Onmisbare onderhouds kit
  • Ideaal tijdens het reinigen van je fiets
  • Ook te gebruiken tijdens transport van je fiets

Een goede kettingrol is een onmisbaar onderdeel tijdens de schoonmaakwerkzaamheden en/of het onderhoud aan je racefiets, mtb of cyclocrosser. Met je fiets in de werkstandaard is het prettig werken als je de wielen kan verwijderen uit het frame. Zo kom je overal beter bij en kan je je fiest tot in de puntjes schoonmaken. Maar niets is vervelender dan dat je ketting continu op je achterbrug ligt, met de nodige afzet van olie-, vetresten en krassen. De Chain Keeper van Morgan Blue handhaaft de spanning op de ketting, waarbij de ketting vrij komt van je frame. Tevens kan je nu de ketting vrij ronddraaien voor het reinigen van je ketting en schakelapparaat.

De prototype van de Thru Axle Chain Keeper werd samen met Team Katusha en Quick-Stepfloors cycling team uitvoerig getest tijdens de Tour de France 2017. De feedback was super en de productie werd dus gestart. Nu dus ook beschikbaar voor jou!

Gebruik en dosering – Chain Keeper Thru Axle (Steekas)


Gebruiksadvies van de Morgan Blue Chain Keeper (Steekas):
Ideaal tool tijdens het onderhouden en transpoort van je racefiets, MTB en/of Cyclocrosser. Schuif de Chain Keeper Thru Axle over je steekas en de spanning blijft op de ketting en schakelsysteem gehandhaafd, zonder achterwiel met cassette!Heeft u vragen over Morgan Blue Chain Keeper Thru Axle (steekas)? Neem gerust contact op met onze klantenservice.


Onze service

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met

Race Oil 125 ml

Race Oil 125 ml
Morgan Blue

7.95

Chain Brush

Chain Brush
Morgan Blue

4.95