0

Mud Off 1000 mlMorgan Blue

Stapelvoordeel! Shop vandaag voor minimaal €55,- en profiteer van 5% extra korting* met code: GOFORIT5 Ga je voor minimaal € 85,-? Profiteer van 8% extra korting* met code: GOFORIT8 (* muv 'altijd laag' producten)
10.95 8.95

Direct leverbaar

Morgan Blue – Mud Off 1000 ml

Mud Off voordelen:

  • Krachtige, actieve en neutrale reiniger
  • Te gebruiken voor het reinigen van jouw MTB en/of Cyclocrossfiets
  • Kan ook gebruikt worden voor het reinigen van ketting/versnellingsapparaat
  • Reinigt autonoom en zonder sporen
  • Te gebruiken op alle onderdelen van de fiets (chroom, inox, aluminium, rubber of plastic)

Mud Off van Morgan Blue is een krachtige, actieve en neutrale reiniger voor het snel reinigen van de MTB & Cyclocrossfiets. De spray mag ook op de ketting en het versnellingsapparaat worden toegepast. Mud Off reinigt autonoom en zonder sporen na te laten, alle onderdelen van de fiets in chroom, inox, aluminium, rubber of plastic.

Gebruik en dosering – Mud Off


Gebruiksadvies van de Morgan Blue Mud Off:
De Mud Off op de sterk vervuilde onderdelen verstuiven. Maximaal 5 minuten laten inwerken. Vervolgens met een natte spons het hardnekkigste vuil afwrijven (modder, vet ...), waarna je de fiets grondig af moeten spoelen. Nadrogen met droge doek en je fiets staat weer blinkend klaar voor een volgende uitdaging!

Waarschuwing: niet op de lagers spuiten, niet toepassen in een hevige zon. Niet eten of drinken tijdens gebruik. Veroorzaakt ernstige brandwonden. Achter slot en buiten bereik van kinderen bewaren. Bij aanraking met de ogen onmiddellijk met overvloedig water afspoelen en deskundig medisch advies inwinnen. Draag geschikte beschermende kleding, handschoenen en een beschermingsmiddel voor de ogen/het gezicht. In geval van een ongeval of indien men zich onwel voelt, onmiddellijk een arts raadplegen (indien mogelijk hem dit etiket tonen).

Heeft u vragen over Morgan Blue Mud Off? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Samenstelling – Mud Off


Samenstelling van de Morgan Blue Mud Off:
Conform aan de E.G. richtlijnen - EDTA en de zouten daarvan <5% , Niet-ionogene oppervlakte actieve stoffen <5% , Anionogene oppervlakte actieve stof.


Onze service

  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis bezorging vanaf 50, -
  • Kado bij elke bestelling
  • Klanten beoordelen ons als uitstekend

Goed te combineren met

Chain Keeper

Chain Keeper
Morgan Blue

5.95

Bike Cleaning Glove

Bike Cleaning Glove
Morgan Blue

5.95

Bike Wash 1000 ml

Bike Wash 1000 ml
Morgan Blue

9.95