{{prod.Name}}
{{prod.BrandName}}

{{prod.SalesPriceWithTax}}

Bestel direct

In 2002, tijdens het beklimmen van de hoogste berg van het Amerikaanse continent (Aconcagua, 6962 mtr), ontstond de ervaring dat tijdens een zware inspanning en onder vermoeidheid het lichaam scherp reageert op voeding. Diverse Energy Bars vielen slecht op de maag, waarbij het idee ontstond zelf een energie reep te ontwikkelen. De start voor MuleBar! Lees verder…

MuleBar historie I MuleBar Energy Bar & Energy Gel I MuleBar ontwikkeling

MuleBar historie

Na een periode van bakken, testen, proeven en weer op nieuw was de eerste lichting een feit. De ‘prototypes’ zijn eerst onder vele omstandigheden getest, waaronder ook tijdens extreme fysieke uitdaging als Cape Epic en etappewedstrijden als Trans-Schotland. Vervolgens zijn de Energy Bars verder geoptimaliseerd in samenwerking met specialisten op het gebied van voedingswaarden, alvorens ze beschikbaar werden voor het brede publiek.

MuleBar Energy Bar & Energy Gel

Inmiddels zijn de energiereep en energiegel een vast waarde in ons assortiment. In de periode 2015/2016 zijn weer diverse verbetering doorgevoerd naar de nieuwste ontwikkelingen en inzichten.

MuleBar ontwikkeling

Bij MuleBar is het behoud en verbetering van onze planet een van de speerpunten. Zo gebruiken ze voor hun energie reep een composteerbare folie en maken ze gebruik van fairtrade en organic ingrediënten. Daarnaast zijn ze ‘1% for the planet’-member, waarbij ze 1% van hun omzet doneren voor verbetering van de planet.