0

Nathan

Bij Nathan gaan ze op in de specifieke behoefte van de atleten. Met een gerichte en prestatie ondersteunende productlijn spreken ze een breed hardlooppubliek aan. Onderaan deze pagina vind je meer infomatie over Nathan dat je misschien kan helpen met het maken van de keuze. Voor andere vragen of informatie staat de klantenservice altijd voor je klaar. Meer info...

Categories

    •    
    •    
Filter
25%korting
Streak Vest
Streak Vest Nathan
19.95 14.95
33%korting
Race Number Belt
Race Number Belt Nathan
14.95 9.95
1 - 2 van 2Producten per pagina:
Nathan Topproducten I Nathan ontwikkeling

Bij Nathan gaan ze op in de specifieke behoefte van de atleten. Met een gerichte en prestatie ondersteunende productlijn spreken ze een breed hardlooppubliek aan. De diverse producten voorzien in zichtbaarheid, comfort in meenemen van diverse benodigdheden, handigheidjes en ondersteuning in hydratatie. Zo is Nathan toonaangevend in ruim 45 landen, waarbij de producten worden gebruikt door onder andere honderdduizenden hardlopers, ultra-lopers, trailrunners en triathleten.

Nathan Topproducten

Nathan is inmiddels een vertrouwd merk in het assortiment. Daarnaast een merk wat breed gedragen wordt in de hardloop, trail & triathlonwereld. Van basisproducten voor de breedtesporter tot zeer gespecificeerde producten voor de veeleisende atleet. Duursport.nl heeft enkele producten die onmisbaar zijn voor de breedtesporter opgenomen in het assortiment.

Nathan ontwikkeling

Vernieuwingen en trends volgen elkaar snel op , waar hardlopen/trailrunning en triathlon hard groeiende takken van sport zijn. De productontwikkeling van Nathan Sports werkt dan ook op volle toeren en zal de atleten op hun wenken blijven bedienen.